reza71 32 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ میخوام شماره های دفترچه تلفن رو تو یه فایلی ذخیره کنم و بعدا دوباره کاربر بتونه شمارهش رو بازیابی کنه. تو قسمت بازیابی شماره ها موندم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ دقیقا چه جور دفترچه تلفنی؟ میخوایید اختصاصی واسه خودتون باشه و مخاطبین فقط توی برنامه مشاهده بشن یا اینکه توی مخاطبین گوشی هم دیده بشن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ دقیقا چه جور دفترچه تلفنی؟ میخوایید اختصاصی واسه خودتون باشه و مخاطبین فقط توی برنامه مشاهده بشن یا اینکه توی مخاطبین گوشی هم دیده بشن ؟ میخوام اول مخاطبای گوشی رو توی یک فایل ذخیره کنم وبعدا دوباره از رو این فایل شماره های دفترچه تلفن گوشی بازیابی بشن. اگه میشه روش ساخت دفترچه تلفن رو هم بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread1555.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza71 32
میخوام شماره های دفترچه تلفن رو تو یه فایلی ذخیره کنم و بعدا دوباره کاربر بتونه شمارهش رو بازیابی کنه.
تو قسمت بازیابی شماره ها موندم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.