101011 50 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان یه مشکلی که من دارم اینه که ادیت تکست من وقتی توش کلیک میکنم صفحه کلید میاد روشن میگیره،میخوام خود به خود بیاد روی صفحه کلید چیکارش منم،کدي دارید کمک کنه? در ضمن خط زیر Acedittext هم میخوام نشون داده نشه،اندازه ادیت تکست هم بر اساس متن بزرگ بشه ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ خیلی ممنون از شما،لطف کرديد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ در 18 دقیقه قبل، 101011 گفته است : سلام به همه دوستان یه مشکلی که من دارم اینه که ادیت تکست من وقتی توش کلیک میکنم صفحه کلید میاد روشن میگیره،میخوام خود به خود بیاد روی صفحه کلید چیکارش منم،کدي دارید کمک کنه? درور اگر سرچ میکردید زیاد در این مورد بحث شده داخل انجمن شما باید از کتابخونه IME استفاده کنین . من یک سمپل از این کتابخونه براتون قرار میدم . دانلود : http://s8.picofile.com/file/8276435242/ime.rar.html قسمت دوم سوالتونم نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
101011 50
سلام به همه دوستان
یه مشکلی که من دارم اینه که ادیت تکست من وقتی توش کلیک میکنم صفحه کلید میاد روشن میگیره،میخوام خود به خود بیاد روی صفحه کلید چیکارش منم،کدي دارید کمک کنه?
در ضمن خط زیر Acedittext هم میخوام نشون داده نشه،اندازه ادیت تکست هم بر اساس متن بزرگ بشه
ممنون از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.