sajadakbari 163 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان من میخوام چندتا باتن داشته باشم که روی هر کدوم کلیک میشه یه وب ویو برای هر کدوم جدا نمایش داده بشه. بعد یه بک هم در هر کدوم باشه که برگرده به جای باتن ها. من الان باتن ها رو ساختم. تا یه جاهایی رو رفتم. ولی وقتی مثلا به باتن 1 میگم وقتی روت کلیک شده فایل 1. htmlرو اجرا کن. روش کلیک میکنم اجرا نمیشه. ولی وقتی مثلا از این کد Sub Button1_click Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("http://answercenter.ir")) End Sub رو قرار میدم کار میکنه. ولی من میخوام توی خود برنامه اجرا بشه نه توی بروزر. کمک کنید دوستان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ دورد دوست عزیز عنوان تاپیکتون اصلا مناسب نیست . عنوان تاپیک باید کل سوال رو در بر بگیره ! اخطار بهتون تعلق گرفت *همینه* در مورد جوابتون هم خب باید WebView به Design اتون اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
دوستان من میخوام چندتا باتن داشته باشم که روی هر کدوم کلیک میشه یه وب ویو برای هر کدوم جدا نمایش داده بشه.
بعد یه بک هم در هر کدوم باشه که برگرده به جای باتن ها.
من الان باتن ها رو ساختم.
تا یه جاهایی رو رفتم.
ولی وقتی مثلا به باتن 1 میگم وقتی روت کلیک شده فایل 1. htmlرو اجرا کن. روش کلیک میکنم اجرا نمیشه.
ولی وقتی مثلا از این کد
رو قرار میدم کار میکنه. ولی من میخوام توی خود برنامه اجرا بشه نه توی بروزر.
کمک کنید دوستان.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.