a.samaree 2 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 با سلام یک سوال داشتم در برنامه من یک سری تصویر و فیلم دانلود و در پوشه مشخص شده ذخیره می شود. کدی می خواستم که این تصاویر و فیلم های دانلود شده را از فایل مشخص لود و در برنامه نمایش بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 سورس فایل منیجر ساده با استفاده از کتابخونه AriaFile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 نقل قول سورس فایل منیجر ساده با استفاده از کتابخونه AriaFile ممنون از شما اما شما خوب متوجه نشده اید برنامه من یک اینستا دانلودر است و کدی را می خواهم که تمام عکس ها را که در فایل مشخص برنامه است رو در مولتی پنل نشان بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 من کد نمایش تمامی فایل های یک پوشه رو میدم حالا فیتلر عکس هم اضافه میکنم تا فقط عکس ها نمایش بده ساخت مولتی پنل با خودت Dim l As List l.initialize 'your folder اسم فولدر مورد نظر شماست l=File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/your folder") For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".jpg") Then 'اینجا من تو لیست ویو نشون میدم شما میتونی تو مولتی پنل نمایش بدی ListView1.AddSingleLine(n) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 ممنون از راهنمایی تون نقل قول من کد نمایش تمامی فایل های یک پوشه رو میدم حالا فیتلر عکس هم اضافه میکنم تا فقط عکس ها نمایش بده ساخت مولتی پنل با خودت Dim l As List l.initialize 'your folder اسم فولدر مورد نظر شماست l=File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/your folder") For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".jpg") Then 'اینجا من تو لیست ویو نشون میدم شما میتونی تو مولتی پنل نمایش بدی ListView1.AddSingleLine(n) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 ببخشید یک سوال دیگه چه جوری می تونم این فایل ها رو باز کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a.samaree 2
با سلام
یک سوال داشتم
در برنامه من یک سری تصویر و فیلم دانلود و در پوشه مشخص شده ذخیره می شود. کدی می خواستم که این تصاویر و فیلم های دانلود شده را از فایل مشخص لود و در برنامه نمایش بدهد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.