a.samaree 2 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ با سلام یک سوال داشتم در برنامه من یک سری تصویر و فیلم دانلود و در پوشه مشخص شده ذخیره می شود. کدی می خواستم که این تصاویر و فیلم های دانلود شده را از فایل مشخص لود و در برنامه نمایش بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سورس فایل منیجر ساده با استفاده از کتابخونه AriaFile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ نقل قول سورس فایل منیجر ساده با استفاده از کتابخونه AriaFile ممنون از شما اما شما خوب متوجه نشده اید برنامه من یک اینستا دانلودر است و کدی را می خواهم که تمام عکس ها را که در فایل مشخص برنامه است رو در مولتی پنل نشان بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ من کد نمایش تمامی فایل های یک پوشه رو میدم حالا فیتلر عکس هم اضافه میکنم تا فقط عکس ها نمایش بده ساخت مولتی پنل با خودت Dim l As List l.initialize 'your folder اسم فولدر مورد نظر شماست l=File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/your folder") For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".jpg") Then 'اینجا من تو لیست ویو نشون میدم شما میتونی تو مولتی پنل نمایش بدی ListView1.AddSingleLine(n) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از راهنمایی تون نقل قول من کد نمایش تمامی فایل های یک پوشه رو میدم حالا فیتلر عکس هم اضافه میکنم تا فقط عکس ها نمایش بده ساخت مولتی پنل با خودت Dim l As List l.initialize 'your folder اسم فولدر مورد نظر شماست l=File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/your folder") For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".jpg") Then 'اینجا من تو لیست ویو نشون میدم شما میتونی تو مولتی پنل نمایش بدی ListView1.AddSingleLine(n) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ ببخشید یک سوال دیگه چه جوری می تونم این فایل ها رو باز کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a.samaree 2
با سلام
یک سوال داشتم
در برنامه من یک سری تصویر و فیلم دانلود و در پوشه مشخص شده ذخیره می شود. کدی می خواستم که این تصاویر و فیلم های دانلود شده را از فایل مشخص لود و در برنامه نمایش بدهد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.