yagohb 25 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه برنامه دارم که یه قسمتش نیاز دارم که اگه عدد بین 0 تا 10 باشه یه کاری انجام بده و اگر بین 11 تا 20 باشه یه کار دیگه انجام بده و همینطور تا صد بره 10 تا ، 10 تا ممنون میشم کدش رو بگید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سلام شما میتونید از دستور شرطی استفاده کنید if adad > 0 AND adad <= 10 then دستور else if adad > 10 AND <= 20 then دستور else if adad > 20 AND <= 30 then دستور end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yagohb 25 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ ممنون داداش مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yagohb 25
سلام دوستان
یه برنامه دارم که یه قسمتش نیاز دارم که اگه عدد بین 0 تا 10 باشه یه کاری انجام بده و اگر بین 11 تا 20 باشه یه کار دیگه انجام بده و همینطور تا صد بره 10 تا ، 10 تا
ممنون میشم کدش رو بگید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.