hossein92 74 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان عزیز کسی میتونه کمک کنه که ی کدی بنویسیم که عکس از داخل گالری یا با دوربین بگیرم و داخل دیتابیس ذخیره کنم اینم بگم سرچم کردم ی موضوع بود ولی متوجه نشدم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به کد بالا یه باتن اضافه کن و کد زیر رو اضافه کن Sub Button3_Click Dim chooser As ContentChooser chooser.Initialize("chooser") chooser.Show("image/*", "Choose image") End Sub Sub chooser_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success Then Dim bmp As Bitmap bmp.Initialize(Dir, FileName) ImageView1.Bitmap=bmp Else ToastMessageShow("No image selected", True) End If End Sub سلام میشه کتابخونه مورد نیازشم لطف کنید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ سلام یه مشکلی در زمینه کدنویسی پیش اومده واسم و برای یکی از کاربرا فرستادم ولی جوابی دریافت نکردم چه جوری می تونم مشکلم رو مطرح کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jef313 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۶ در در 1393/12/25, 14:36:53، نیما قبادی گفته است : بفرما یه سورس آماده داشتم SaveImageToDB.zip من ایکلیپس کار میکنم کسی هست همچین کدی برای ایکلیپس داشته باشه زیاد سرچ کردم اما چیزی دستگیرم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ بفرما یه سورس آماده داشتم SaveImageToDB.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ منون نیما جان الان مشکلم با ذخیره شدن عکس در دیتابیس حل شد کامل متوجه شدم ولی ی مشکل دارم میخوام عکسو از گالری بخونم یا با دوربین عکس بگیرم و تو دیتابیس ذخیره کنم این سورس عکسو ادد کرده بازم منون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به کد بالا یه باتن اضافه کن و کد زیر رو اضافه کن Sub Button3_Click Dim chooser As ContentChooser chooser.Initialize("chooser") chooser.Show("image/*", "Choose image") End Sub Sub chooser_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success Then Dim bmp As Bitmap bmp.Initialize(Dir, FileName) ImageView1.Bitmap=bmp Else ToastMessageShow("No image selected", True) End If End Sub SaveImageToDB.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ ببخشید زیاد سوال میکنم الان دسترسی به بیسیک ندارم نمیتونم تست کنم پس الان bmp شده مسیر فایل انتخاب شده ی ما که قرار اونو ذخیره کنیم تو دیتابیس درسته ؟ بجایاینکه تو ویو نمایش بدم تو دیتابس ذخیره کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ بله وقتی روی باتن 3 می زنید به گالری گوشی میره و یک عکس انتخاب میشه و به imageview فرستاده میشه و با زدن باتن 1 اون توی بانک ذخیره میشه اینم یه کد دیگه شاید به دردتون خورد موفق باشید crop camera.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein92 74
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی میتونه کمک کنه که ی کدی بنویسیم که عکس از داخل گالری یا با دوربین بگیرم و داخل دیتابیس ذخیره کنم
اینم بگم سرچم کردم ی موضوع بود ولی متوجه نشدم با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.