taha1371 84 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سلام من میخوام بدونم برنامه ای که میرازم رو چنتا گوشی نصب ار کجا متونم بفهمم مثل بعضا برنامه را از طریق شریت و بلوتوث و... دریافت میکنناما تعداد که داخل مارکت ها میزنن تعداد دانلودشونه من تعداد نصب شده هارو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سلام هموطن از پوشه استفاده کنید نصب های فعال رو میده بهتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، shahab.es گفته است : سلام هموطن از پوشه استفاده کنید نصب های فعال رو میده بهتون زاه دیگی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ از دیتابیس انلاین هم میتونید استفاده کنید باید هاست و دامنه داشته باشید تا بتونیدمتصل بشید به سایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ پوشه خیلی بهتره با امکانات خیلی زیاد من تستش کردم دقتش خیلی بالاس هاست و دامنه هم که استاد فرمود نیازمند هزینه و دانش وسیع هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من میخوام بدونم برنامه ای که میرازم رو چنتا گوشی نصب ار کجا متونم بفهمم
مثل بعضا برنامه را از طریق شریت و بلوتوث و... دریافت میکنناما تعداد که داخل مارکت ها میزنن تعداد دانلودشونه من تعداد نصب شده هارو میخوام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.