Siaic 88 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه عکس رو با کتابخونه پیکاسو دانلود میکنم و داخل یه ایمیج ویو نشون میدم حالا میخوام کاری کنم که مثلا با زدن یه باتن عکس داخل ایمیج ویو داخل حافظه ذخیره بشه میشه راهنمایی کنید؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ زیاد بحث شده عزیز جستجو میکردید بهتر بود ذخیره عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : زیاد بحث شده عزیز جستجو میکردید بهتر بود ذخیره عکس من کل انجمن زیرو رو کردم ولی این که شما دادی پیدا نکرده بودم حالا من برم ببینم ایشالله مشکلم حل شه مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
سلام دوستان
من یه عکس رو با کتابخونه پیکاسو دانلود میکنم و داخل یه ایمیج ویو نشون میدم حالا میخوام کاری کنم که مثلا با زدن یه باتن عکس داخل ایمیج ویو داخل حافظه ذخیره بشه
میشه راهنمایی کنید؟ تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.