محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گل در این انجمن ، مدت ها بود با بیسیک فور اندروید کار میکردم اما به علت کم آوردن در بخش متریال دیزاین در بیسیک ، به اندروید استدیو نقل مکان کردم ، اینم اولین برنامم با اندروید استدیو : دوستان لطفا ببیند نظر بدن خیلی واسم مهمه : لینک برنامه در بازار : https://cafebazaar.ir/app/hawaxcorporation.contacts/?l=fa یا حق . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ سلام ایدتون خوبه ولی من کار باهاش ندارم راجب اینکه اولین برنامتون با اندروید استودیو هست باید بگم خیلی خوب و شیک کار کردید متاسفانه منم میخام با اندروید استودیو کار کنم اما خیلی یادگیری کند پیش میره به هرحال برنامه ی خوبیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ ایدتون جالبه و جدید فقط کار درستی نبود که ویو پیجر گذاشتین صفحه اول باید یه ریسایکلر میزاشتین واسه هر کدوم یه کارد ویو در کل ۱۵ به امید اپ های بهتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، mrshirdel گفته است : سلام ایدتون خوبه ولی من کار باهاش ندارم راجب اینکه اولین برنامتون با اندروید استودیو هست باید بگم خیلی خوب و شیک کار کردید متاسفانه منم میخام با اندروید استودیو کار کنم اما خیلی یادگیری کند پیش میره به هرحال برنامه ی خوبیه سلام بسیار متشکر ، برای یادگیری اندروید استدیو اگه زبان انگلیسیتون خوبه و صدالبته حجم اینترنت دارید از یوتیوب استفاده کنید ؛ متشکر از نظرتون در 32 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : ایدتون جالبه و جدید فقط کار درستی نبود که ویو پیجر گذاشتین صفحه اول باید یه ریسایکلر میزاشتین واسه هر کدوم یه کارد ویو در کل ۱۵ به امید اپ های بهتر بسیار ممنون از نظرتون ، ببینم اگه ازش استقبال بشه در آپدیت بعدی که میدم بیرون از navigation drawer استفاده میکنم . متشکر بازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام احسنت بخاطر کار با اندروید استودیو و تلاشون همه چی خوبه برای اولین برنامه... فقط یه موضوع... اسکرین هاتون توی بازار اصلا کیفیت ندارن... کیفیت کار رو پایین میارن شما چند روز زحمت برنامه رو کشیدید ... 1 ساعت هم وقت بزارید اسکرین های قشنگ آماده کنید و آپدیت بدید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در 46 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است : سلام احسنت بخاطر کار با اندروید استودیو و تلاشون همه چی خوبه برای اولین برنامه... فقط یه موضوع... اسکرین هاتون توی بازار اصلا کیفیت ندارن... کیفیت کار رو پایین میارن شما چند روز زحمت برنامه رو کشیدید ... 1 ساعت هم وقت بزارید اسکرین های قشنگ آماده کنید و آپدیت بدید موفق باشید سلام ممنون بابت نظرتون همین الان اقدام میکنم واسش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.