مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام خدمت اساتید و دوستان . من تو انجمن سرچ زیاد کردم اما مشکلم رفع نشد . من میخام واسه استاتوس بار یه رنگ انتخاب کنم . اما وقتی کد <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> رو به منیفست اضافه میکنم . تولبار بالا میره و همچنین ایتمای تولبار (ایکن دراور و تایتل ) >>>>> وقتی هم که top تولبار رو 24dip میزارم به اینصورت درمیاد >>>>>> ممنون میشم اگه کتابخونه یا روشی هست معرفی کنید ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۶ سلام و عرض ادب ببخشید میخواستم بدون چطوری استاتوس بارو شیشه ای کنم یعنی مثلا ی وییویی اسکرول شد تا استاتوس بار خاتمه پیدا بکنه کمک کنید ممنون میشم مثالشم ک مثل منوی موبوگرام توی اندروید 5 به بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من ندیدم تو موبوگرام کدومو میگید ؟ اسکرین میفرستید لطفا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Maziar009 24 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، Aligharehdaghli گفته است : از کتابخانه MSMaterialDrawer استفاده کن، که یه متد داره به اسم withTransluscentStatusbar اون اینکارو انجام میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، Maziar009 گفته است : از کتابخانه MSMaterialDrawer استفاده کن، که یه متد داره به اسم withTransluscentStatusbar اون اینکارو انجام میده تشکر استفاده کردم نتیجه گرفتم خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ up دوستان نظری ندارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام این رو ببینید : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی قاسمی 53
سلام خدمت اساتید و دوستان .
من تو انجمن سرچ زیاد کردم اما مشکلم رفع نشد .
من میخام واسه استاتوس بار یه رنگ انتخاب کنم . اما وقتی کد
رو به منیفست اضافه میکنم . تولبار بالا میره و همچنین ایتمای تولبار (ایکن دراور و تایتل ) >>>>>
وقتی هم که top تولبار رو 24dip میزارم به اینصورت درمیاد >>>>>>
ممنون میشم اگه کتابخونه یا روشی هست معرفی کنید ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.