mobah 132 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام تو انجمن سرچ کردم ودوتا از سورس های مربوط به ساعت زنگدار و تقویم شمسی را دیدم که ضمینه میکنم (اصلی که سالم هست ) http://s8.picofile.com/file/8276952576/تقویم_ساعت_زنگدار.zip.html وقتی هر دوتا را با هم اتغام کردم برنامه متوقف شد تو امولاتور بالا میاد ولی تو گوشی واقعی تست کردم خطا میده " برنامه متوقف میشه" این دوتا برنامه که بالا ارائه شده رو با هم قاطی کردم اینهم کار ما http://s9.picofile.com/file/8276952526/tarikh_alarm.zip.html میشه بگید ایراد کجاست چرا برنامه متوقف میشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ فکر کنم تو سرویس مشکل از ساب باشه. Sub pn_OnReceive(Action As String,keys() As String,Data As Object) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ عذر میخوام میشه کسی کمک بده؟ خیلی روش کار کردم رو گوشی بعضی وقتها نصبش کردم ولی بعد از چند لحظه دوباره متوقف میشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، mobah گفته است : رو گوشی بعضی وقتها نصبش کردم ولی بعد از چند لحظه دوباره متوقف میشه! سلام. متن خطا رو بذارید که تو لاگ چاپ میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ "برنامه متوقف میشه" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ روی گوشی واقعی تست میکنم حتی ساعت زنگ هم تنظیم میکنم فقط متوقف میشه عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در 13 ساعت قبل، mobah گفته است : اینهم کار ما http://s9.picofile.com/file/8276952526/tarikh_alarm.zip.html میشه بگید ایراد کجاست چرا برنامه متوقف میشه؟؟؟ اکثر اوقات برنامه باز و بسته که میکنم , بعد چند لحظه برنامه متوقف میشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام 100% مشکل در این قسمت هستش: Sub pn_OnReceive(Action As String,keys() As String,Data As Object) Dim t As tabdilAdadBeEn t.Initialize If Action="android.intent.action.TIME_TICK" Then Dim time As String=File.ReadString(File.DirInternal,"time") Dim time2 As String=DateTime.Time(DateTime.Now) time2=time2.SubString2(0,5) time2=t.Tabdil(time2) Dim date As String=File.ReadString(File.DirInternal,"date") Dim date2 As String=DateTime.Date(DateTime.Now) date2=t.Tabdil(date2) If time=time2 And date=date2 Then sNotif.Initialize sNotif.Icon="icon" sNotif.OnGoingEvent=True sNotif.AutoCancel=True sNotif.SetInfo("ساعت زنگدار","دیرینگ دیرینگ...",getNoty) sNotif.Notify(1) med.Initialize med.Load(File.DirAssets,"ring.mp3") med.Looping=True med.Play Else 'Log(time&"|"&time2&" && "&date&"|"&date2) End If End If End Sub خطایی هم که میده اینه : ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** ** Service (myclock) Create ** ** Service (myclock) Start ** myclock_pn_onreceive (java line: 303) java.io.FileNotFoundException: /data/data/b4a.clock/files/time: open failed: ENOENT (No such file or directory) at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:409) at java.io.FileInputStream.<init>(FileInputStream.java:78) at anywheresoftware.b4a.objects.streams.File.OpenInput(File.java:209) at anywheresoftware.b4a.objects.streams.File.ReadString(File.java:271) at b4a.clock.myclock._pn_onreceive(myclock.java:303) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:169) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:153) at PNBroadcastReceiver.PNBrodcastReceiver$1.onReceive(PNBrodcastReceiver.java:53) at android.app.LoadedApk$ReceiverDispatcher$Args.run(LoadedApk.java:759) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:136) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5001) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:785) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:601) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) Caused by: libcore.io.ErrnoException: open failed: ENOENT (No such file or directory) at libcore.io.Posix.open(Native Method) at libcore.io.BlockGuardOs.open(BlockGuardOs.java:110) at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:393) ... 19 more ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Service (myclock) Create ** ** Service (myclock) Start ** مورد بعد اینکه خطا به این مشکل گیر داده که نمیتونه فایلی به نام time رو پیدا کنه... دلیلش هم اینه که شما توی Main Activity اگر Sub Button1_Click رو کلیک نکرده باشید فایلی به نام time ساخته نمیشه ! از اون طرف فایل ساخته نشده... از طرف دیگه هم سرویس در حال اجرا هستش... میخواد بخونتش نمیتونه و خطا میده. این مشکل هم واسه time هست و هم واسه date ! یکم 4 تا شرط خوشکل تو برنامتون بزارید مشکل حل میشه... چیزی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سه تا سوال داشتم یک - وقتی برنامه را پاک میکنیم هر چی فایل مربوطه دارد پاک میشود ممکن هست فایل های مربوط به سرویس در گوشی بماند و در نصب بعدی برنامه دوباره ایجاد اشکال کند؟؟؟ دو - عذر میخوام چه جوری شرط بزارم کمی راهنمایی کنید. سوم - شرط رو تو سرویس تو ساب Sub pn_OnReceive(Action As String,keys() As String,Data As Object) قرار بدم یا رو روی Main روی اکتیویتی Sub Activity_Create چطوری ساعت زنگدار رو استپ کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ 1- خیر 2- شرط if file.exist بزارید که اگه فایل وجود داشت کدها اجرا بشه ! توی همون سرویس توی رویداد OnReceive بزارید.. 3- اگه MediaPlayer استارت کردید خب استاپ کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
سلام
تو انجمن سرچ کردم ودوتا از سورس های مربوط به ساعت زنگدار و تقویم شمسی را دیدم که ضمینه میکنم (اصلی که سالم هست )
http://s8.picofile.com/file/8276952576/تقویم_ساعت_زنگدار.zip.html
وقتی هر دوتا را با هم اتغام کردم برنامه متوقف شد
تو امولاتور بالا میاد ولی تو گوشی واقعی تست کردم خطا میده " برنامه متوقف میشه"
این دوتا برنامه که بالا ارائه شده رو با هم قاطی کردم
اینهم کار ما
http://s9.picofile.com/file/8276952526/tarikh_alarm.zip.html
میشه بگید ایراد کجاست چرا برنامه متوقف میشه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.