sajad325 76 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید من به دنبال یک کتابخانه ای هستم که بتونم با آن یک برنامه زنگ ساعتی درست کنم ، مثل میخواهم یک ساعت تنظیم کنم و در آن ساعت یک عمل انجام بده مثل دیتای موبایل خاموش بشه یا روشن بشه همیچن کار میخواهم برام بکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : سلام والا کتابخونه ای در این مورد که من تا الان ندیدم ولی خب از طریق خود سرویس میتونید همچین کاری رو به صورت دستی انجام بدید نمونه سورس هاش توی انجمن موجود هستش استاد مهدی میتونی یک سورس درست کنی برام بفرستی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ من یک کتابخانه به نام MaterialDateTimePicker از سایت مرجع گرفتم حالا میخواهم روی تابع setTime ش کدی بنویسم که که وقتی ساعت برابر شد با ساعتی که کاربر انتخاب کرد ولی تابع ها از نوع int هستند و من نمی دونم چیکار کنم اینم خوب کتابخانه + سورس اگه تونستید روی سورس تغییراتی که میخواهم برام انجام بدید ممنونتون میشم لینک برنامه : MaterialDateTimePicker.rar - آپلود عکس و فایل رایگان عکس از کتابخانه : http://uupload.ir/files/dehy_2.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ چی شد کسی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ با StartServiceAt(Service1,DateTime.Now,True) به جای DateTime.Now زمان خودت بر اساس ثانیه بهش اضافه کن مثلا برای 30 ثانیه دیگه StartServiceAt(Service1,DateTime.Now+30,True) بعد هر کاری دوست داری توی سرویس Service1 انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، msajad گفته است : با StartServiceAt(Service1,DateTime.Now,True) به جای DateTime.Now زمان خودت بر اساس ثانیه بهش اضافه کن مثلا برای 30 ثانیه دیگه StartServiceAt(Service1,DateTime.Now+30,True) بعد هر کاری دوست داری توی سرویس Service1 انجام بده اصلا سورس داری که الارم باشه و برحسب روز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ دارید یا نه ؟ هنوز موفق نشدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ چطوری میتونم همچین اکتیوتی مثل این در بیسیک 4 اندروید درست کنم ؟ http://s9.picofile.com/file/8278006026/a.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام والا کتابخونه ای در این مورد که من تا الان ندیدم ولی خب از طریق خود سرویس میتونید همچین کاری رو به صورت دستی انجام بدید نمونه سورس هاش توی انجمن موجود هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام خسته نباشید من به دنبال یک کتابخانه ای هستم که بتونم با آن یک برنامه زنگ ساعتی درست کنم ، مثل میخواهم یک ساعت تنظیم کنم و در آن ساعت یک عمل انجام بده مثل دیتای موبایل خاموش بشه یا روشن بشه همیچن کار میخواهم برام بکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.