رفتن به مطلب
  • 0

radiobutton گرفتن تگ

solmos36

سوال

سلام

من یه آزمون دارم میسازم که برای جوابهاش از radio button استفاده کردم تگش رو برای اینکه کدوم جواب درسته یا کدوم غلط گرفتم و خوب مشکلی نیست ولی برای اینکه چک کنم ببینم اگر یکی از چهارتا true بود سه تای دیگه رو false کن نمیدونم چجوری باید بنویسم تو حالت معمول میشه کد زیر ولی این تشخیص نمیده که کدوم سواله و فقط رو سوال آخر کارمیکنه بنده میخوام مثلا اگر سوال سه گزینه یک تیک خورد مابقی گزینه ها مقدار چکشون false بشه ولی فقط رو سوال آخر کار میکنه 

ممنون میشم راهنمایی کنید

If Checked=True Then
		switchfont2.Checked=False
		bcRadiobutton1.Checked=False
		bcRadiobutton2.Checked=False

End If

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در هم اکنون، solmos36 گفته است :

این چی بود دقیقا؟؟

داداش من نزدیک به 1500 تا سواله که هر کدوم چهار تا radiobutton دارن؟

شما چهار تا پنل گذاشتین داخل دیزاین میگین ساختم:fekr:

این سوالات تو 30 تا گروه مختلف هستند که هر گروه 30 تا سوال  د ا ره  که برای هرکدوم تو دیتابیس 8 تا فیلد هست که همشون هم با حلقه فور  لود شده اند

ممنون بابت زحمتتون

اساتید کسی نبود راهنمایی کنه؟

منظورم این بود که هر چهار باتون رو تو یه پنل جدا گزاشتم و همون طور شد که گفتم جدا از هم کار می کنن

لینک ارسال

سلام

من یه آزمون دارم میسازم که برای جوابهاش از radio button استفاده کردم تگش رو برای اینکه کدوم جواب درسته یا کدوم غلط گرفتم و خوب مشکلی نیست ولی برای اینکه چک کنم ببینم اگر یکی از چهارتا true بود سه تای دیگه رو false کن نمیدونم چجوری باید بنویسم تو حالت معمول میشه کد زیر ولی این تشخیص نمیده که کدوم سواله و فقط رو سوال آخر کارمیکنه بنده میخوام مثلا اگر سوال سه گزینه یک تیک خورد مابقی گزینه ها مقدار چکشون false بشه ولی فقط رو سوال آخر کار میکنه 

ممنون میشم راهنمایی کنید

If Checked=True Then
		switchfont2.Checked=False
		bcRadiobutton1.Checked=False
		bcRadiobutton2.Checked=False

End If

اگر رادیو باتون ها داخل یه پنل باشن یا داخل یه اکتیویتی ، بقیه اش خود به خود فالس میشه

لینک ارسال

داخل یک پنل که هستند ولی false نمیشند 

ببینید یه آزمون هست که داخلش سی تا سواله و هر سول 4 تا ج داره وقتی من به طور مثال سوال سه رو یه گزینه رو تیک میزنم مابقی false نمیشند با کد بالا ، ولی وقتی  سوال اخر رو یه گزینه رو تیک میزنم مابقی false میشند

لینک ارسال

داخل یک پنل که هستند ولی false نمیشند 

ببینید یه آزمون هست که داخلش سی تا سواله و هر سول 4 تا ج داره وقتی من به طور مثال سوال سه رو یه گزینه رو تیک میزنم مابقی false نمیشند با کد بالا ، ولی وقتی  سوال اخر رو یه گزینه رو تیک میزنم مابقی false میشند

بفرما ساختم برات

radiu-BTn

لینک ارسال

در 2 ساعت قبل، softir گفته است :

بفرما ساختم برات

radiu-BTn

این چی بود دقیقا؟؟

داداش من نزدیک به 1500 تا سواله که هر کدوم چهار تا radiobutton دارن؟

شما چهار تا پنل گذاشتین داخل دیزاین میگین ساختم:fekr:

این سوالات تو 30 تا گروه مختلف هستند که هر گروه 30 تا سوال  د ا ره  که برای هرکدوم تو دیتابیس 8 تا فیلد هست که همشون هم با حلقه فور  لود شده اند

ممنون بابت زحمتتون

اساتید کسی نبود راهنمایی کنه؟

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...