erayan 23 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ من از کتابخانه فون کال استفاده کردم و بازار گیرداد که باید از intent استفاده کرد، قطعه کدی دوستان دارند که با intent باشه؟ ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اگه میخوای از دیالر بدون دسترسی تماس استفاده کنی باید از اینتنت زیر و اکشن اون استفاده کنی Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, "tel:123456789") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ درود Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:09366928285") StartActivity(i) توی Manifest هم : AddPermission("android.permission.CALL_PHONE") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ خسته نباشید خدمت جناب ایزدی عزیز، در توضیحات بازار قید شده که کلاً دسترسی کال فون نباید باشه و فقط با intent کار بشه!؟ و در manifest گویا نباید پرمیشن داده بشه!؟ من از کتابخانه فون برای تشخیص وصل بودن اینترنت هم استفاده کردم کلاً باید کتابخانه و پرمیشن حذف کنم؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ در 37 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_CALL,"tel:09366928285") StartActivity(i) توی Manifest هم : AddPermission("android.permission.CALL_PHONE") ممنون جناب ایزدی جثارتاً از intent استفاده می کنیم، کلاً نیازی به پرمیشن دیگه نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
erayan 23
من از کتابخانه فون کال استفاده کردم و بازار گیرداد که باید از intent استفاده کرد، قطعه کدی دوستان دارند که با intent باشه؟ ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.