cloner01001 38 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان ، خسته نباشید میخواستم بدونم با چه کدی میتونم واسه یه باتن رویدادی تعریف کنم که اگه روش کلیک شد بلوتوث روشن بشه و اگه رویه یه باتن دیگه کلیک شد بلوتوث خاموش بشه؟ من از این تایپیک استفاده کردم : http://answercenter.ir/thread197.html ولی اینجا تنظیمات برای کاربر نمایش داده میشه ولی من میخوام وقتی کلیک کرد بلوتوث خود به خود روشن شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام الان بسییک ندارم تا براتون چک کنم. شما بیا کتابخانه Serial رو فعال کن ببینید روشن و خاموش بلوتوص وچود داره ( Enabled * , *True , *False ) و اگه هم بشه فکر کنم 2 تا پرمیشن هم داره بکب Bluetoth_ADmin یکی BlueTooth لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ انجام دادم ولی Bluetoth_ADmin یکی BlueTooth وجود نداشت یکم بیشتر راهنمایی کنید شاید درست متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به این تاپیک نگاهی بندازید در مورد چت با بلوتوث که میتونید ازش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان ، خسته نباشید
میخواستم بدونم با چه کدی میتونم واسه یه باتن رویدادی تعریف کنم که اگه روش کلیک شد بلوتوث روشن بشه و اگه رویه یه باتن دیگه کلیک شد بلوتوث خاموش بشه؟
من از این تایپیک استفاده کردم : http://answercenter.ir/thread197.html
ولی اینجا تنظیمات برای کاربر نمایش داده میشه ولی من میخوام وقتی کلیک کرد بلوتوث خود به خود روشن شه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.