mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام یک فایل تکست داریم مثلا داخل این فایل "on" نوشتیم. حالا یک CheckBox1 هم داریم , چطوری میتونیم بگیم که اگر تو فایل تکست این نوشته بود CheckBox1 تیک بخوره یعنی منظورم ظاهرش هست الان تو حالت معمولی CheckBox1 تیک نخورده بیاد ببینه تو فایل تکست چیه اگر "on" بود CheckBox1 رو تیک بزنه و اگر "off" بود چک باکس تیک نخوره. من اینو مینویسم تو ظاهر چک باکس تاثیری نمیبینم ایرادم کجا هست؟ If File.ReadString(File.DirInternal,"set.txt") = "off" Then CheckBox1.Checked = False Else CheckBox1.Checked = True End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ ولله همون کد Checked هست نمیدونم چرا برای شما کار نمیکنه. پیشنهاد میکنم این آموزش رو ببینید که مرتبط با موضوع شما هست : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام. شما اول جدا از دستور شرطی چک بکن که اصلا متن رو از فایل set.txt دریافت میکنه یا نه (مثلا متن رو بنداز تو Label) که از صحت عملکرد فایل set.txt اطمینان داشته باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ 100% صد در صد تو لیبل میاد ولی تو این قضه مشکل دارم. چطوری چک باکس رو تیک بزنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 59 دقیقه قبل، mobah گفته است : 100% صد در صد تو لیبل میاد ولی تو این قضه مشکل دارم. چطوری چک باکس رو تیک بزنم؟ سلام دوست من من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم حالا شما باید متن فایلتون رو بریزید داخل یم متغیر از نوع استرینگ بعد براش شرط بذارید. موفق باشید!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ تا اینجاش درست مرسی چطوری شرط بزارم تا تیک بشه این کد زیر درسته CheckBox1.Checked = True میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، mobah گفته است : تا اینجاش درست مرسی چطوری شرط بزارم تا تیک بشه این کد زیر درسته CheckBox1.Checked = True میشه راهنمایی کنید بله عزیز کد هاش رو برات میذارم: If File.Exists(File.DirRootExternal, "filename.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets, "filename.txt", File.DirRootExternal, "filename.txt") End If Dim StringFile As String Dim ChekBox As CheckBox StringFile = File.ReadString(File.DirRootExternal, "filename.txt") If StringFile = "True" Then ChekBox.Checked = True Else If StringFile = "False" Then ChekBox.Checked = False End If به جای filename.txt اسم فایلتون رو بذارید. میتونید برای امنیت بیشتر از این کتابخونه استفاده کنید: موفق باشید!!!!پسندیدم فراموش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، mobah گفته است : الان تو حالت معمولی CheckBox1 تیک نخورده بیاد ببینه تو فایل تکست چیه اگر "on" بود CheckBox1 رو تیک بزنه و اگر "off" بود چک باکس تیک نخوره. الان اینو مینویسم بازم کار نکرد یعنی تیک نمیخوره و تیک رو ذخیره نمیکنه Dim StringFile As String Dim ChekBox As CheckBox StringFile = File.ReadString(File.DirInternal, "set.txt") If StringFile = "on" Then CheckBox1.Checked = True Else If StringFile = "off" Then CheckBox1.Checked = False End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 7 دقیقه قبل، mobah گفته است : الان اینو مینویسم بازم کار نکرد یعنی تیک نمیخوره و تیک رو ذخیره نمیکنه Dim StringFile As String Dim ChekBox As CheckBox StringFile = File.ReadString(File.DirInternal, "set.txt") If StringFile = "on" Then CheckBox1.Checked = True Else If StringFile = "off" Then CheckBox1.Checked = False End If خب شما داخل فایل چیزی نوشتید اصلا متد WriteStaring رو انجام دادید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ عمل کپی انجام شده و با یک لیبل تونستم ببینم که نوشته "on" ولی چک باکس تیک نمیخوره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ شما ببینید که اگه متن on بود و چک باکس تیک خورده بود هیچ کار نکنه و اگر چک باکس تیک نخورده بود و مقدار هم on بود بیاد این عمل رو انجام بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ الان داخل فایل تکست "on" هست و و قتی برنامه را اجرا میکنم باید چک باکس تیک خورده باشه ولی تیک نخورده و چک باکس خالیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 23 دقیقه قبل، صادق رمضانی گفته است : اگر چک باکس تیک نخورده بود و مقدار هم on بود بیاد این عمل رو انجام بده. ظاهر چک باکس خالیه بنده نمیخوام کاری کنم ظاهر چک باکس مهم هست که خالیه هر دو کلمه را تست کردم اصلا بی تاثیره هدفم ظاهر چک باکس هست که خالیه میخوام وقتی برنامه را باز میکنم خودش تیک بخوره یا برعکس؟ میشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ بله در دیزاینر یه قسمت هست به همون نام Checked که اگه تیکش بزنی به صورت پیشفرض تیک میخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در 31 دقیقه قبل، صادق رمضانی گفته است : بله در دیزاینر یه قسمت هست به همون نام Checked که اگه تیکش بزنی به صورت پیشفرض تیک میخوره خوب این تیک رو چطوری میشه کنترل کرد کدش چیه؟ که وقتی بنویسیم چک باکس تیک دار بشه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ دستت درد نکنه حل شد جای نوشته 1 و 2 گذاشتم If Label1.Text = "1" Then CheckBox1.Checked = True Else If Label1.Text = "2" Then CheckBox1.Checked = False End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
سلام
یک فایل تکست داریم مثلا داخل این فایل "on" نوشتیم.
حالا یک CheckBox1 هم داریم , چطوری میتونیم بگیم که اگر تو فایل تکست این نوشته بود CheckBox1 تیک بخوره یعنی منظورم ظاهرش هست
الان تو حالت معمولی CheckBox1 تیک نخورده
بیاد ببینه تو فایل تکست چیه اگر "on" بود CheckBox1 رو تیک بزنه و اگر "off" بود چک باکس تیک نخوره.
من اینو مینویسم تو ظاهر چک باکس تاثیری نمیبینم ایرادم کجا هست؟
If File.ReadString(File.DirInternal,"set.txt") = "off" Then CheckBox1.Checked = False Else CheckBox1.Checked = True End If
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.