solmos36 69 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام میخوام اسکرول وقتی لود میشه موقعیتش در انتهای اسکرول واقع بشه مثل برنامه های چت که همیشه اخرین پیام رو نشون میدن یعنی میخوام پیمایش اسکرول به صورت خودکار در انتهای اسکرول باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، solmos36 گفته است : آخرین موقعیتم متغیره مثل یه صفحه چت میمونه هربار اضافه میشه پیداش کردم با این درست میشه: scrparanazar.ScrollToNow(topnazar+10%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم باید با متد scrollposition کار کنید تا به نتیجه دلخواه برسید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ بله باید با پوزیشن کار بشه ولی من الان مثلا همین کد زیر رو زدم ولی اتفاقی نمیفته میخوام خودکار در انتهای اسکرول باشه: scrparanazar.ScrollPosition=scrparanazar.Panel.Height لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، solmos36 گفته است : بله باید با پوزیشن کار بشه ولی من الان مثلا همین کد زیر رو زدم ولی اتفاقی نمیفته میخوام خودکار در انتهای اسکرول باشه: scrparanazar.ScrollPosition=scrparanazar.Panel.Height اینطوری نه . شما آخرین مقعیت رو تو یه فایل متنی ( بهتر از دیتا بیس هست ) ذخیره کن و بعد هر دفعه که وارد برنامه می شی از همون مقعیت برات باز می کنه پوزیشن رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در 51 دقیقه قبل، softir گفته است : اینطوری نه . شما آخرین مقعیت رو تو یه فایل متنی ( بهتر از دیتا بیس هست ) ذخیره کن و بعد هر دفعه که وارد برنامه می شی از همون مقعیت برات باز می کنه پوزیشن رو آخرین موقعیتم متغیره مثل یه صفحه چت میمونه هربار اضافه میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
solmos36 69
سلام میخوام اسکرول وقتی لود میشه موقعیتش در انتهای اسکرول واقع بشه مثل برنامه های چت که همیشه اخرین پیام رو نشون میدن
یعنی میخوام پیمایش اسکرول به صورت خودکار در انتهای اسکرول باشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.