ali.1020 98 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ سلام 1-میخام یه لایه xml بسازم برای b4a ولی با فرقی بین تفاوت wrap_content با match_parent و FILL_PARENT رو دقیق نمیدونم. میدونم این مربوط میشه به اکلیپس و AS ولی سرچ که تو نت کردم کلا گیجم کرد لطفا ساده راحت بگید فرقشون چیه و اگر نکته ای لازمه بگید 2- یه چیز دیگه تو کدوم هاش میتونم یه ویو رو تمام صفحه کنم ببخشید که 2تا سوال شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ در 51 دقیقه قبل، ali.1020 گفته است : سلام 1-میخام یه لایه xml بسازم برای b4a ولی با فرقی بین تفاوت wrap_content با match_parent و FILL_PARENT رو دقیق نمیدونم. میدونم این مربوط میشه به اکلیپس و AS ولی سرچ که تو نت کردم کلا گیجم کرد لطفا ساده راحت بگید فرقشون چیه و اگر نکته ای لازمه بگید 2- یه چیز دیگه تو کدوم هاش میتونم یه ویو رو تمام صفحه کنم ببخشید که 2تا سوال شد wrap_content = اندازه محتوای داخلش(مثلا اگه متن باشه اندازه متن داخلش) match_parent = بر اساس اندازه پرنتش (مثلا اندازه پرنت هر چه قدره اونم اونقدر میشه) FILL_PARENT = بر اساس اندازه پرنتش (مثلا اندازه پرنت هر چه قدره اونم اونقدر میشه) دپریکت شده برای این که یه ویو رو تمام صفحه بدید هر جفتش رو match_parent بده <TextView android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" android:text="ABABABABABABABABABABABABABABABABABAB"/> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ الان match_parent با FILL_PARENT چه فرقی داره؟ یه چیزی اگر android:layout_gravity="center" گروایتی ندیم مشکلی پیش میاد مثلا ویو ها بهم می ریزند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ میگم که دپریکیت شده یعنی منسوخ شده باید از match_parent استفاده کنید gravity لازم نیست برای تمام صفحه کردن ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali.1020 98
سلام
1-میخام یه لایه xml بسازم برای b4a ولی با فرقی بین تفاوت wrap_content با match_parent و FILL_PARENT رو
دقیق نمیدونم. میدونم این مربوط میشه به اکلیپس و AS ولی سرچ که تو نت کردم کلا گیجم کرد
لطفا ساده راحت بگید فرقشون چیه و اگر نکته ای لازمه بگید
2- یه چیز دیگه تو کدوم هاش میتونم یه ویو رو تمام صفحه کنم
ببخشید که 2تا سوال شد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.