kh11 22 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان این دوتا کتابخانه (( BillingManager3 و inappbazzar )) را از چه روشی میتونم تهیه کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون دوستان عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ دروداین کتابخانه ها تا جایی که بنده اطلاع دارم حق انتشار رایگان توسط نویسنده ی اونها رو ندارن و حتما باید خریداری بشن سلام، اینطور نیست من تو انجمن کامپیوتر دانشجو از یه نفر گرفتم رایگان بود اگر اجازه دادید پیوست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ هیچکس حق انتشار این کتابخانه ها رو نداره ، و اگه سایت های دیگه اینکارو کردند به خودشون مربوطه و اگه صاحب اثر پیگیری کنند حتما باهاشون برخورد میشه. ما اینکارو انجام نمیدیم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ درود این کتابخانه ها تا جایی که بنده اطلاع دارم حق انتشار رایگان توسط نویسنده ی اونها رو ندارن و حتما باید خریداری بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ سلام تو نت سرچ کنین لینک فروش دارن. فک کنم بین 35 تا 50 هزار تومن. من گشتم رایگانش نیسش. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام دوستان این دوتا کتابخانه (( BillingManager3 و inappbazzar )) را از چه روشی میتونم تهیه کنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون دوستان عزیز
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.