momax360 15 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام یک سوال ایا سورسی هست که این کتر رو انجام بده دید وقتی تو گوگل سرچ می کنید اون بالا کنار همه تصاویر هم هست من می خوام وقتی کاربر یک کلمه رو سرچ میکنه به عنوان مثال (تلفن) هر چی داخل تصایر میاد اونجا نشون بده اگه سورس داره لطفا زحمتش رو بکشید اگه فیلم اوزی هم داره لطفا زحمتش رو بکشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، momax360 گفته است : سلام یک سوال ایا سورسی هست که این کتر رو انجام بده دید وقتی تو گوگل سرچ می کنید اون بالا کنار همه تصاویر هم هست من می خوام وقتی کاربر یک کلمه رو سرچ میکنه به عنوان مثال (تلفن) هر چی داخل تصایر میاد اونجا نشون بده اگه سورس داره لطفا زحمتش رو بکشید اگه فیلم اوزی هم داره لطفا زحمتش رو بکشید خب میشه از وب ویو استفاده کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ در 8 دقیقه قبل، bakhtiaran گفته است : خب میشه از وب ویو استفاده کرد سورسش رو می خوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
momax360 15
سلام یک سوال ایا سورسی هست که این کتر رو انجام بده
دید وقتی تو گوگل سرچ می کنید اون بالا کنار همه تصاویر هم هست
من می خوام وقتی کاربر یک کلمه رو سرچ میکنه به عنوان مثال (تلفن) هر چی داخل تصایر میاد اونجا نشون بده
اگه سورس داره لطفا زحمتش رو بکشید
اگه فیلم اوزی هم داره لطفا زحمتش رو بکشید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.