HS71 78 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ با سلام به بروبچ توی انواع تاپیک هایی که در مورد انیمیشن بود رفتم اما اینی که میخواستم، کدی سالم در موردش پیدا نکردم. ما چند دکمه داریم با انواع تصاویر مختلف روی هر دکمه و روی هرکدوم که کلیک بشه میخوام بدون کوچکترین وقفه اون دکمه بچرخه مثله نمونه پایین: http://i.cubeupload.com/FLdU6p.gif از کتابخانه انیمیشن که استفاده میکنم بعد هر یه دور چرخش یه وقفه میکنه و بعد دوباره ادامه میده....وگرنه دیگه مشکلی نداره... کتابخانه انیمیشن پلاس هم که نمیدونم این مشکل وقفه رو داره یا نه؟ اما اگه نداره لطفا کد سالمی درمورد انیمیشنش بدید نمیدونم چطور باهاش کار کنم. یه تاپیک دیگم که از جاوا آبجکت استفاده شده بود : Sub setRotation(v As View, Angle As Float) Dim jo = play As JavaObject jo.RunMethod("setRotation", Array As Object(Angle)) End Sub که اونم اینی که میخواستم نمیشد .... خلاصه یکی راهنمایی کنه برای چرخش ثابت با کنترلش که مثلا: کی بچرخه تا کی بچرخه و..... ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام کدی که دادید تا جایی که میدونم برای تعیین زاویه ویو هست نه انیمیشن دادن برای جلوگیری از چرخش مجدد این کد رو به کد های مربوطه اضافه کنید حل میشه(؟) کد هایی که واسه انمیشن بود ani.RepeatCount=-1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ در 36 دقیقه قبل، reza644 گفته است : سلام کدی که دادید تا جایی که میدونم برای تعیین زاویه ویو هست نه انیمیشن دادن برای جلوگیری از چرخش مجدد این کد رو به کد های مربوطه اضافه کنید حل میشه(؟) کد هایی که واسه انمیشن بود ani.RepeatCount=-1 سلام منظورم رو متوجه نشدین... گفتم بدون کوچکترین وقفه ای به چرخش ادامه بده. در حالی که وقتی استفاده میکنیم از انیمیشن یه دور 360 درجه میچرخه بعد یه وقفه حدود چند صدم ثانیه میکنه وبعد دوربعدیشو شروع میکنه، اما میخوام این وقفه نباشه و ثابت بچرخه. کلا کتابخانه انیمیشن توی تمام اکشن هاش این وقفه رو داره.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ جوابتون رو توی این نمونه سورس خواهید یافت انیمیشن بدون مکث لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HS71 78
با سلام به بروبچ
توی انواع تاپیک هایی که در مورد انیمیشن بود رفتم اما اینی که میخواستم، کدی سالم در موردش پیدا نکردم.
ما چند دکمه داریم با انواع تصاویر مختلف روی هر دکمه و روی هرکدوم که کلیک بشه میخوام بدون کوچکترین وقفه اون دکمه بچرخه مثله نمونه پایین:
http://i.cubeupload.com/FLdU6p.gif
از کتابخانه انیمیشن که استفاده میکنم بعد هر یه دور چرخش یه وقفه میکنه و بعد دوباره ادامه میده....وگرنه دیگه مشکلی نداره...
کتابخانه انیمیشن پلاس هم که نمیدونم این مشکل وقفه رو داره یا نه؟ اما اگه نداره لطفا کد سالمی درمورد انیمیشنش بدید نمیدونم چطور باهاش کار کنم.
یه تاپیک دیگم که از جاوا آبجکت استفاده شده بود :
Sub setRotation(v As View, Angle As Float) Dim jo = play As JavaObject jo.RunMethod("setRotation", Array As Object(Angle)) End Sub
که اونم اینی که میخواستم نمیشد ....
خلاصه یکی راهنمایی کنه برای چرخش ثابت با کنترلش که مثلا: کی بچرخه تا کی بچرخه و.....
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.