با سلام دوستان من از کتابخانه Hotspotlib برای روشن و خاموش کردن نقطه اتصال استفاده کردم و در اندروید های زیر 6 که اندورید 5 و 4 و... به خوبی کار می کند ولی در اندروید 6 کار نمی کند . دلیل هم این هست که در اندروید 6 مجوز می خواهد چگونه باید این مجوز را در اندوزید 6 بدهم که این خطا را می دهد(SecurityException) java.lang.SecurityException:b4a.example was not granted this permission: android.permission.WRITE_SETTINGS. b4a
مثلا مترجم گوگل یا تلگرام؛ واتساپ و... وقتی می خواهیم
صدایی ضبط و ارسال کنیم ابتدا پنجره ای کوچک باز می شود و باید کاربر به مترجم گوگل مجوز ضبط صدا را بدهد بعد صدا راضبط و ارسال .
و از runtime permision اسفاده کردم که فقط پرمیژن های که خود کتابخانه runtime permision دارد استفاده می شود ودرست عمل می کند . ولی سایر پرمیژن هایی که در کتابخانه runtime permision موجود نیست کار نمی کند مثل این پرمیژن زیر
runtimePermission.CheckAndRequest("android.permission.WRITE_SETTINGS")
Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean)
If Permission="android.permission.WRITE_SETTINGS" Then
ToastMessageShow(Result,False)
End If
End Sub
سوال
hosseinkarimian 100
با سلام دوستان من از کتابخانه Hotspotlib برای روشن و خاموش کردن نقطه اتصال استفاده کردم و در اندروید های زیر 6 که اندورید 5 و 4 و... به خوبی کار می کند ولی در اندروید 6 کار نمی کند . دلیل هم این هست که در اندروید 6 مجوز می خواهد چگونه باید این مجوز را در اندوزید 6 بدهم که این خطا را می دهد(SecurityException) java.lang.SecurityException:b4a.example was not granted this permission: android.permission.WRITE_SETTINGS. b4a
مثلا مترجم گوگل یا تلگرام؛ واتساپ و... وقتی می خواهیم
صدایی ضبط و ارسال کنیم ابتدا پنجره ای کوچک باز می شود و باید کاربر به مترجم گوگل مجوز ضبط صدا را بدهد بعد صدا راضبط و ارسال .
مثل این تصویر
http://s8.picofile.com/file/8277415500/Screenshot_۲۰۱۶۱۲۰۵_۲۱۵۰۰۵.png
و از runtime permision اسفاده کردم که فقط پرمیژن های که خود کتابخانه runtime permision دارد استفاده می شود ودرست عمل می کند . ولی سایر پرمیژن هایی که در کتابخانه runtime permision موجود نیست کار نمی کند مثل این پرمیژن زیر
runtimePermission.CheckAndRequest("android.permission.WRITE_SETTINGS") Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If Permission="android.permission.WRITE_SETTINGS" Then ToastMessageShow(Result,False) End If End Sub
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک روش دیگر هم هست استفاده از کلاس (mPermission) MarshmallowPermission
که سورس رو پیوست کردم این کتابخانه بعد از اینکه کاربر اجازه به برنامه داد خطا می دهد
سورس این روش
دانلود سورس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.