این ارسال پرطرفدار است. مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام و خسته نباشید دارم خدمت تمامی دوستان عزیز خب کتابخانه LNSettings که خیلی وقت بود توی فروشگاه قرار داشت رو بعد از ماه ها با رضایت صاحب این محصول یعنی آقای نیما قبادی به صورت رایگان توی انجمن برای استفاده عموم قرار میدیم... از طریق این کتابخانه میتونید به راحتی برای برنامه خودتون تنظیمات بسازید این کتابخونه به همراه 5 قسمت فیلم آموزشی و البته کم حجم هستش ! دانلود کتابخانه دانلود فیلم آموزشی قسمت اول دانلود فیلم آموزشی قسمت دوم دانلود فیلم آموزشی قسمت سوم دانلود فیلم آموزشی قسمت چهارم دانلود فیلم آموزشی قسمت پنجم کاملا اختصاصی از انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.IR اگه سایت های دیگه میخوان کتابخانه رو به اشتراک بزارن حتما منبع رو ذکر کنند 14 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
karizmatik163 9 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۵ نمیدونم چرا ولی خیلی مشتی میبینمت ممنون از همه زحماتتون ادمین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون هم بابت کتابخونه هم بابت اموزشها ولی انگار فایلهای خطای شکسته شدن دارن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aryajonbesh 1 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون از زحمات تک تک عزیزان، علی الخصوص آقای ایزدی عزیز نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عباس 24 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ خیلی خیلی ممنون ! یکی از مشکلات من همین بود ... که با بزرگواری شما عزیزان حل شد. موفق و موید باشید! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNet 2 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ برای b4a هستش؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عباس 24 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۵ سلام مجدد من این کتاب خونه رو همراه با آموزش هایش دانلود کردم ...جهت اطلاع بگم همه قسمت های این آموزش این کتابخونه تکراری است لحاظا شما یه دونه از آموزش ها رو دانلود کنید.بازم ممنون واقعا کاربردی!!! دانلود کن فیض ببر! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.