محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سلام من میخوام سایت Online Integral Calculator • Shows All Steps! رو گت المنت کنم 1-ادیت تکست 2-باتن 3-لیبل جواب مشکل من اینجاست که وقتی لیبل جواب رو گت المنت میکنم خب در اول کار خالی و بعد از وارد کردن فرمول و زدن دکمه جواب میاد ولی تو لیبلی که در برنامه بهش نسبت داده شده نمیاد و همچنان خالی اساتید گت المنت لطفا راهمایی کنید که چکار باید کرد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ واقعا کسی جواب سوالو نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد مهدی کمالی 19
سلام
من میخوام سایت Online Integral Calculator • Shows All Steps! رو گت المنت کنم
1-ادیت تکست
2-باتن
3-لیبل جواب
مشکل من اینجاست که وقتی لیبل جواب رو گت المنت میکنم خب در اول کار خالی و بعد از وارد کردن فرمول و زدن دکمه جواب میاد ولی تو لیبلی که در برنامه بهش نسبت داده شده نمیاد و همچنان خالی
اساتید گت المنت لطفا راهمایی کنید که چکار باید کرد...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.