seyed_27 170 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان یه دیتابیس دارم که می خوام دوتا امکان بهش اضافه کنم: 1- سرچ در متن جاری طوری که در تمام متن جاری بگرده و هرچی کلمه منتخب هست رو پیدا کنه و رنگش رو عوض کنه 2- متن در اسکرول بصورت تدریجی اضافه بشه مثلا 100 تا 100 تا حرف از آموزش دوستان استفاده کردم و کدها رو نوشتم اما برنامه مشکلاتی داره. سورس رو ضمیمه می کنم دوستان یه نگاهی بهش بندازند و درصورت امکان تکمیلش کنند با تشکر ok.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ مدیران ارشد لطفا یاری بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اولین مشکل این که با این کد وقتی دنبال سرچ کلمه میگردم فقط اولین کلمه ای رو که پیدا کرد هایلایت میکنه میخوام هرچی که هست رو هایلایت کنه کد: Sub Globals Dim RS As RichString Private MainTxt As Label Private TargetTxt As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("MainLayout") RS.Initialize(MainTxt.Text) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Hightlight_Btn_Click Dim StrTarget As Int = TargetTxt.Text.Length For i = 0 To StrTarget RS.Color(Colors.Red,MainTxt.Text.IndexOf(TargetTxt.Text) - 1,MainTxt.Text.IndexOf(TargetTxt.Text) + i) Next MainTxt.Text = RS End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان کسی نیست یکی از این مسکلات رو حل کنه کل پروژم معطل ایندوتاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ چرا برای این کار از Webview استفاده نمی کنی؟ با کدهای html به راحتی می تونی کلمه مورد نظر رو highlight کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ کل کتاب من با دیتابیس طراحی شده البته اولش با وب ویو بود و تو سرچ مشکل داشتم سرچش رو نوشتم با زبان فارسی مشکل داشت دوستان کمک کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ از دوستان خواهش میکنم کمک کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ درود به نظر من دلیل اینکه مشکلتون حل نشده اینه که مستقیم خودتون اومدین سورس رو قرار دادین. اگر تیکه کدهایی که باهاشون مشکل دارید رو هم توی تگ Code توی پست داده بودید شاید الان مشکل حل شده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام خدمت دوستان
یه دیتابیس دارم که می خوام دوتا امکان بهش اضافه کنم:
1- سرچ در متن جاری طوری که در تمام متن جاری بگرده و هرچی کلمه منتخب هست رو پیدا کنه و رنگش رو عوض کنه
2- متن در اسکرول بصورت تدریجی اضافه بشه مثلا 100 تا 100 تا حرف
از آموزش دوستان استفاده کردم و کدها رو نوشتم اما برنامه مشکلاتی داره. سورس رو ضمیمه می کنم دوستان یه نگاهی بهش بندازند و درصورت امکان تکمیلش کنند
با تشکر
ok.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.