SubProcess_GlobalsDim sql1 As SQL
Dim cur1 AsCursorDim minute AsStringDim hour AsStringDim day AsStringDim month AsStringEndSubSubActivity_Create(FirstTimeAsBoolean)IfFirstTimeThenFile.Copy(File.DirAssets,"my.db",File.DirInternal,"my.db")EndIf
cur1.IsInitialized
sql1.Initialize(File.DirInternal,"my.db",True)
cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mn")
cur1.Position=0
minute = cur1.GetString("minute")
hour = cur1.GetString("hour")
day = cur1.GetString("day")
month = cur1.GetString("month")Msgbox(minute & hour & day & month,"")EndSub
و تو دومی :
SubProcess_GlobalsDim sql1 As SQL
Dim day AsString="1"Dim mnt AsString="2"Dim minute AsString="3"Dim hour AsString="4"EndSubSubActivity_Create(FirstTimeAsBoolean)
cur1.IsInitialized
sql1.Initialize(File.DirInternal,"my.db",True)
sql1.ExecNonQuery("DELETE FROM mn")
sql1.ExecNonQuery2("INSERT INTO mn VALUES(? ,?, ?, ?, ?)",ArrayAsString(1,minute,hour,day,mnt))EndSubSubButton1_Click
cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mn")
cur1.Position=0Msgbox(cur1.GetString("minute")& cur1.GetString("hour")& cur1.GetString("day")& cur1.GetString("month"),"")EndSub
که بعد کلیک روی دکمه مقدار ها ۱ ۲ ۳ ۴ رو بهم سالم نشون میده.
طبق این کد بعد بستن برنامه و باز کردنش که اول اکتیویتی اول اجرا میشه،جز بار اول هر بار باید مقدار های ۱۲۳۴ رو تو مسج باکس بهم نشون بده ولی نمیدونم چرا هر بار بهم مقدار null که مقدار اولیه دیتابیس بوده رو میده.کده رو هم که دستکاری کردم ارور میداد.میشه راهنمایی کنید
سوال
ariyan791 10
سلام.من دوتا اکتیویتی دارم که تو اولی نوشتم:
و تو دومی :
که بعد کلیک روی دکمه مقدار ها ۱ ۲ ۳ ۴ رو بهم سالم نشون میده.
طبق این کد بعد بستن برنامه و باز کردنش که اول اکتیویتی اول اجرا میشه،جز بار اول هر بار باید مقدار های ۱۲۳۴ رو تو مسج باکس بهم نشون بده ولی نمیدونم چرا هر بار بهم مقدار null که مقدار اولیه دیتابیس بوده رو میده.کده رو هم که دستکاری کردم ارور میداد.میشه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.