ariyan791 10 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سلام من تو سورسم دارم: Sub Globals Dim minute As String Dim hour As String Dim day As String Dim month As String Dim year As String Dim time As String End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirAssets,"my.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"my.db",File.DirInternal,"my.db") End If cur1.IsInitialized sql1.Initialize(File.DirInternal,"my.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mn1") cur1.Position = 0 minute = cur1.GetString("minute") hour = cur1.GetString("hour") day = cur1.GetString("day") month = cur1.GetString("month") year = cur1.GetString("year") time =cur1.GetString("time") End Sub اما ارور : android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: mn1 (code 1): , while compiling: SELECT * FROM mn1 میده.ولی من مطمعا ام تیبل mn رو دارم تو دیتابیس حتی تیبل جدید ساختم مثل قبلی و اسمش رو جاگذاری کردم ولی بازم همین ارور میده میشه راهنمایی کنید ممنون میشم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، ariyan791 گفته است : سلام من تو سورسم دارم: Sub Globals Dim minute As String Dim hour As String Dim day As String Dim month As String Dim year As String Dim time As String End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirAssets,"my.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"my.db",File.DirInternal,"my.db") End If cur1.IsInitialized sql1.Initialize(File.DirInternal,"my.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mn1") cur1.Position = 0 minute = cur1.GetString("minute") hour = cur1.GetString("hour") day = cur1.GetString("day") month = cur1.GetString("month") year = cur1.GetString("year") time =cur1.GetString("time") End Sub اما ارور : android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: mn1 (code 1): , while compiling: SELECT * FROM mn1 میده.ولی من مطمعا ام تیبل mn رو دارم تو دیتابیس حتی تیبل جدید ساختم مثل قبلی و اسمش رو جاگذاری کردم ولی بازم همین ارور میده میشه راهنمایی کنید ممنون میشم! سلام دوست عزیز راه حلش اینه که شما باید بری از تو قسمت setting گوشی یک بار حافظه برنامه ت رو پاک کنی و دوباره بازش کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سلام شما توی کد زدین » mn1 چک کنید اسم تیبلتون همین هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ariyan791 10 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام شما توی کد زدین » mn1 چک کنید اسم تیبلتون همین هستش. شرمنده دقیقا کجای کد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ در 18 دقیقه قبل، ariyan791 گفته است : شرمنده دقیقا کجای کد؟ cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mn1") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ariyan791 10 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mn1") بله دقیقا اسم تیبل همینه. یکم قبل این اتفاق درست با همین اسم کار میکرد.من رفتم چندتا ستون اضافه کردم و بعد که دوباره تست کردم دیدم این ارور میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ خب ببینید شاید به این مورد توجه نکردید این تیکه کدی که نوشتید رو ببنید » If File.Exists(File.DirAssets,"my.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"my.db",File.DirInternal,"my.db") End If خب اینجا میگه که اگه فایل mydb.db نیستش بیا کپیش کن. شما یکبار این فایل رو کپی کردید، دفعه بعدی بخوایید باز همین فایل رو کپی کنید عملا کپی نمیشه چون این فایل وجود داره و شرط اجرا نمیشه.شما پس یکبار یا فایل mydb.db رو پاک کنید و در دفعه دوم که کامپایل کردید کپی کنید، یا اینکه اسم دیتابیس جدیدتون رو عوض کنید، مثلا بزارید mydb-update.db و بزارید داخل پوشه assets. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ariyan791 10
سلام من تو سورسم دارم:
اما ارور :
میده.ولی من مطمعا ام تیبل mn رو دارم تو دیتابیس حتی تیبل جدید ساختم مثل قبلی و اسمش رو جاگذاری کردم ولی بازم همین ارور میده
میشه راهنمایی کنید ممنون میشم!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.