mojcom 22 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سلام - میخوام رنگ پس زمینه نوتیفیکیشنم رو سفید کنم در حالت پیشفرض رنگ پسزمینه نوتیفیکشنها سیاه رنگ است. با چه کدی اینکاررو انجام بدم؟ noty.light=true این جواب نمیده اصلا نمیدونم اون کد بالا چه کاری انجام میده فقط میخوام رنگ پسزمینه نوتیفیکیشنی که ایجاد میشه رو رنگ دلخواه خودم کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ تو سایت اصلی هم گشتم هیچی پیدا نکردم فک کنم همیچین موردی توی این کتابخانه نباشه در مورد اون کدی که دادی اون برای چراغ اعلان که تو اکثرا گوشی هاست نه رنگ زمینه که مد نظر شماست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ از کاستوم نوتفیکیشن چرا استفاده نمیکنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ درود طبق گفته دوستمونه آقای @AmirGholami باید از کتابخانه CustomNotification استفاده کنید Layout رو توی Notification نشون بدید به هر صورتی که خودتون دوست دارید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojcom 22
سلام - میخوام رنگ پس زمینه نوتیفیکیشنم رو سفید کنم در حالت پیشفرض رنگ پسزمینه نوتیفیکشنها سیاه رنگ است. با چه کدی اینکاررو انجام بدم؟
این جواب نمیده اصلا نمیدونم اون کد بالا چه کاری انجام میده فقط میخوام رنگ پسزمینه نوتیفیکیشنی که ایجاد میشه رو رنگ دلخواه خودم کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.