amiro72 17 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سلام من اینجا برای اریالیست ویو ادرس عکس رو شماره یک میدم کار میده و عکس رو هم توی اسست ریختم حالا از شماره 2 استفاده میکنم عکس رو هم توی پوشه ax ریختم ولی عکس نمیاد چرا ؟ l4.Add(arad.getAssetsFullAddress(curr.GetString("esmpic"))) '111 l4.Add(File.DirRootExternal & "/ax/"&curr.GetString("esmpic")) '222 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، amiro72 گفته است : سلام من اینجا برای اریالیست ویو ادرس عکس رو شماره یک میدم کار میده و عکس رو هم توی اسست ریختم حالا از شماره 2 استفاده میکنم عکس رو هم توی پوشه ax ریختم ولی عکس نمیاد چرا ؟ l4.Add(arad.getAssetsFullAddress(curr.GetString("esmpic"))) '111 l4.Add(File.DirRootExternal & "/ax/"&curr.GetString("esmpic")) '222 متن عکس هاتون رو تو دیتا بیس با فرمتشون ذخیره کردی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، softir گفته است : متن عکس هاتون رو تو دیتا بیس با فرمتشون ذخیره کردی ؟ سلام اره با پسوند ذخیره کردم میگم که از اولی استفاده میکنم عکس رو نشون میده تو لیست ولی از دومی که استفاده میکنم نشون نمیده من میخام از دومی استفاده کنم ینی عکسا رو برای لیست از یه پوشه توی حافظه گوشی بیارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amiro72 17 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، amiro72 گفته است : سلام اره با پسوند ذخیره کردم میگم که از اولی استفاده میکنم عکس رو نشون میده تو لیست ولی از دومی که استفاده میکنم نشون نمیده من میخام از دومی استفاده کنم ینی عکسا رو برای لیست از یه پوشه توی حافظه گوشی بیارم با این کد هم امتحان کردم بازم نشد l4.Add(arad.getAssetsFullAddress(curr.GetString("esmpic"))) '111 l4.Add(File.Combine(File.DirRootExternal & "/ax/",curr.GetString("esmpic"))) '222 کد دوم منظورمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amiro72 17
سلام من اینجا برای اریالیست ویو ادرس عکس رو شماره یک میدم کار میده و عکس رو هم توی اسست ریختم حالا از شماره 2 استفاده میکنم عکس رو هم توی پوشه ax ریختم ولی عکس نمیاد چرا ؟
l4.Add(arad.getAssetsFullAddress(curr.GetString("esmpic"))) '111 l4.Add(File.DirRootExternal & "/ax/"&curr.GetString("esmpic")) '222
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.