میلاد حائری 180 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سلام میخوام بجای این از اسکرول ویو استفاده کنم باید چه کنم If TextReader1.Ready Then 'check if there is any data waiting to be read txtLog.Text = txtLog.Text & TextReader1.ReadLine & CRLF txtLog.SelectionStart = txtLog.Text.Length End If ممنون میشم پاسخ بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ یکی جواب بده دیگه سادس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز میشه بگین چیکار میخواین بکنید ؟ شاید ما هم راه چاره ای داشتیم درضمن ، در چهار ساعت دو پست یکمی ... به هرحال ، قوانین رو هم مد نظر داشته باشید ، لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ درود مهندس من اصلا نفهمیدم شما چی رو میخواهید توی اسکرول ویو بندازین یکم اگه سرچ میکردین در مورد قرار دادن متن در اسکرول ویو و .... شاید بالای 10 تا آموزش متنی و تصویری و بالای 50-60 تا سوال وجود داره : قرار+دادن+متن+در+اسکرول+ویو site:answercenter.ir - Căutare Google لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : درود مهندس من اصلا نفهمیدم شما چی رو میخواهید توی اسکرول ویو بندازین یکم اگه سرچ میکردین در مورد قرار دادن متن در اسکرول ویو و .... شاید بالای 10 تا آموزش متنی و تصویری و بالای 50-60 تا سوال وجود داره : قرار+دادن+متن+در+اسکرول+ویو site:answercenter.ir - Căutare Google جواب نگرفتم من میخوام عددی که توسط سریال دریافت شده رو نشون بدم باید چکار کنم توضیح بده من تا الان این عدد رو با ادیت تکست نشون میدادم ولی بدرد نمیخوره اینم تمام کد #Region Module Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #ApplicationLabel: نمایش دما #VersionCode: 3 #VersionName: #SupportedOrientations: unspecified #End Region 'Activity module Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private btn1 As Button Private btn2 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("2") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub btn1_Click StartActivity(p) End Sub Sub btn2_Click ExitApplication End Sub #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals Dim Serial1 As Serial Dim TextReader1 As TextReader Dim TextWriter1 As TextWriter Dim Timer1 As Timer Dim connected As Boolean End Sub Sub Globals Dim btnSend As Button Dim txtLog As EditText Dim txtSend As EditText Private con As Button Private dcon As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then Serial1.Initialize("Serial1") Timer1.Initialize("Timer1", 200) End If Activity.LoadLayout("1") End Sub Sub Activity_Resume If Serial1.IsEnabled = False Then Msgbox("Please enable Bluetooth.", "") Else Serial1.Listen 'listen for incoming connections End If End Sub Sub Serial1_Connected (Success As Boolean) If Success Then ToastMessageShow("اتصال موفقیت آمیز", True) TextReader1.Initialize(Serial1.InputStream) TextWriter1.Initialize(Serial1.OutputStream) Timer1.Enabled = True connected = True Else connected = False Timer1.Enabled = False Msgbox(LastException.Message, "خطا در اتصال.") End If End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub btnSend_Click If connected Then TextWriter1.WriteLine(txtSend.Text) TextWriter1.Flush txtSend.Text = "" End If End Sub Sub Timer1_Tick If connected Then If TextReader1.Ready Then 'check if there is any data waiting to be read txtLog.Text = txtLog.Text & TextReader1.ReadLine & CRLF txtLog.SelectionStart = txtLog.Text.Length End If End If End Sub Sub con_Click Dim PairedDevices As Map PairedDevices = Serial1.GetPairedDevices Dim l As List l.Initialize For i = 0 To PairedDevices.Size - 1 l.Add(PairedDevices.GetKeyAt(i)) Next Dim res As Int res = InputList(l, "دستگاه را انتخاب کنید", -1) 'show list with paired devices If res <> DialogResponse.CANCEL Then Serial1.Connect(PairedDevices.Get(l.Get(res))) 'convert the name to mac address End If End Sub Sub dcon_Click Serial1.Disconnect connected = False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ عزیز سوالتو واضح بگو ، دو خط که نمیشه ، واضح بگو چی میخوای تا به جوابت برسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : عزیز سوالتو واضح بگو ، دو خط که نمیشه ، واضح بگو چی میخوای تا به جوابت برسی من یه دماسنج درست کردم که بوسیله ماژول بلوتوث دما رو به گوشی ارسال میکنه گوشی هم اون دما رو نشون میده با کد بالا اما با ویو ادیت تکست نشونش میده من میخوام با یه ویو دیگه اونو نشون یدم میتونی کمک کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد حائری 180
سلام
میخوام بجای این از اسکرول ویو استفاده کنم باید چه کنم
ممنون میشم پاسخ بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.