hami0 2 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ تو یکی از صفحات برنامه من لازمه که کاربر با کلیک بر روی یک دکمه اطلاعاتی از یک فایل html نمایش داده بشه که متاسفانه هر چقدر سعی کردم کمتر به نتیجه رسیدم . امیوارم دوستان کمک کنند درضمن من با اکلیپس کار می کنم این اولین سوالمه که در این فروم می پرسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ درود ببینید شما میتونید از Ion استفاده کنید : compile 'com.koushikdutta.ion:ion:2.1.9' Ion.with(btndl.getContext()).load("address").asString().setCallback(new FutureCallback<String>() { @Override public void onCompleted(Exception e, String result) { } result به شما کل Html سایت رو نشون میده... حالا دیگه تجزیه و تحلیلش دست خودتونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami0 2 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سلام مجدد نیازی نیست که وب سایت نمایش داده بشه من یه یکسری متن دارم که داخل یک فایل html گذاشتم و می خوام وقتی کاربرروی یک دکمه کلیک کرد محتویاتش خونده و نمایش داده بشه این هم عکس از محل قرار گیری فایل هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ درود مجدد قربون قد و بالای تو رعنا رو بنازم دو تا مورد : 1- لینک هرچیزی که هست باید مستقیم باشه 2- شما اول کدی که من دادم رو تست کنید بعد بگید نیازی نیست که وب سایت نمایش داده بشه موفق باشید بی هپی ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ برای Assets میتونید از این روش هم استفاده کنید : InputStream is = getAssets().open("name.html"); int size = is.available(); byte[] buffer = new byte[size]; is.read(buffer); is.close(); String str = new String(buffer); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hami0 2
تو یکی از صفحات برنامه من لازمه که کاربر با کلیک بر روی یک دکمه اطلاعاتی از یک فایل html نمایش داده بشه که متاسفانه هر چقدر سعی کردم کمتر به نتیجه رسیدم . امیوارم دوستان کمک کنند
درضمن من با اکلیپس کار می کنم این اولین سوالمه که در این فروم می پرسم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.