rasoul.t 15 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سلام کسی میدونه چجوری باید دستوری به شبیه ساز ارسال کنیم تا پس از اجرا شدن بیاد یه فایل بازی رو لود کنه؟ مطمئنم یه راهی هست ولی نمیدونم چجوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ درود شما کافیه پکیج نیم اون برنامه یا بازی یا هر چیزی که هست رو داشته باشید تا از طریق Intent اون رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul.t 15 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ نه منظور من این نیست. ببینید من یه تکه کد مثال میزنم: start -n com.explusalpha.MdEmu/com.imagine.BaseActivity -a android.intent.action.VIEW -eu Uri “file://%rom%” این کد میاد یه فایلی رو از مسیری مشخص انتخاب میکنه و ارسال میکنه به یک شبیه ساز سگا به نام MdEmu موقعی که برنامه باز شد میاد اون فایل بازی رو از مسیر داده شده میخونه و اجراش میکنه. البته این دستورات با adb داده شده. مشکل من اینجاست که چطور میشه این دستورات رو تو محیط b4a شبیه سازی کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سلام کد زیر رو تست کنید... Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"file://%rom") i.SetComponent("com.explusalpha.MdEmu") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasoul.t 15
سلام
کسی میدونه چجوری باید دستوری به شبیه ساز ارسال کنیم تا پس از اجرا شدن بیاد یه فایل بازی رو لود کنه؟ مطمئنم یه راهی هست ولی نمیدونم چجوری
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.