rasoul.t 15 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام کسی میدونه چجوری باید دستوری به شبیه ساز ارسال کنیم تا پس از اجرا شدن بیاد یه فایل بازی رو لود کنه؟ مطمئنم یه راهی هست ولی نمیدونم چجوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 درود شما کافیه پکیج نیم اون برنامه یا بازی یا هر چیزی که هست رو داشته باشید تا از طریق Intent اون رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul.t 15 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 نه منظور من این نیست. ببینید من یه تکه کد مثال میزنم: start -n com.explusalpha.MdEmu/com.imagine.BaseActivity -a android.intent.action.VIEW -eu Uri “file://%rom%” این کد میاد یه فایلی رو از مسیری مشخص انتخاب میکنه و ارسال میکنه به یک شبیه ساز سگا به نام MdEmu موقعی که برنامه باز شد میاد اون فایل بازی رو از مسیر داده شده میخونه و اجراش میکنه. البته این دستورات با adb داده شده. مشکل من اینجاست که چطور میشه این دستورات رو تو محیط b4a شبیه سازی کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام کد زیر رو تست کنید... Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"file://%rom") i.SetComponent("com.explusalpha.MdEmu") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasoul.t 15
سلام
کسی میدونه چجوری باید دستوری به شبیه ساز ارسال کنیم تا پس از اجرا شدن بیاد یه فایل بازی رو لود کنه؟ مطمئنم یه راهی هست ولی نمیدونم چجوری
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.