crypt3r 4 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من تکه کد قفل کردن صفحه گوشی رو میخوام که با دکمه پاور میزنن ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ برادر نیازی به اینهمه اسپم نیس .. دوستان میان میبینن کمک میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز این مشکل قبلا بصورت کامل حل شده فقط باید یکمی زحمت بکشید و سرچ کنید خدمت شما این از تاپیکش استاد پژمان نیکروان سورسش رو هم آماده کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 10 ساعت قبل، 2roshke گفته است : درود دوست عزیز این مشکل قبلا بصورت کامل حل شده فقط باید یکمی زحمت بکشید و سرچ کنید خدمت شما این از تاپیکش استاد پژمان نیکروان سورسش رو هم آماده کردن ممنونم برادر خدا خیرت بده و متاسف هستم از این کاربر که همین سورس رو دقیقا apk رو به من داد و گفت فروشیه================= mrshirdel خدا از این جور افراد سوء استفاده کار نگذره انشالله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ بنده کار خاصی نکردم ، از مطالب انجمنمون استفاده کردم ، شما هم میتونستین به جای آپ کردن بی مورد تاپیک ، یک سرچی میزدین تا به نتیجه میرسید. به هرحال خوشحالم که تونستم کمکتون بکنم درضمن خواهشا اسم شخص رو ویرایش کنید و حذفش بکنید ، ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سلام همچین کاری بصورت معمولی نمیشه باید دسترسی ادمین به برنامه بدین یکسری کتابخونه و کد تو منیفست داره خواستید پی وی بگید براتون بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ ممنون برادر من پی وی خصوصیم غعال نیست لطفا در تلگرام پی وی بدید ممنون nagobekasi@ خیر ببینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ میشه یا بیایید تلگرام یا همینجا پیوست کنید ممنونتون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ برادر خبری نشد ازت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ mrsoft_mohammad@ شما پیام بدید رپورتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز آنلاین نیستی که لطفا چیزی داری همینجا پیوست کن دوستانم ایتفاده کنند. ۴ ساعته تو تلگرام منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ دوستان این بنده خدا تو تلگرام میگه میفروشم کدش رو کسی میتونه کمک کنه فروش هم موردی نداره فقط تو فروشگاه سایت باشه معتبر باشه آقای ایزدی یه نگاهی میکنی به این پست ما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
crypt3r 4
سلام دوستان من تکه کد قفل کردن صفحه گوشی رو میخوام که با دکمه پاور میزنن
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.