crypt3r 4 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سلام دوستان من تکه کد قفل کردن صفحه گوشی رو میخوام که با دکمه پاور میزنن ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 برادر نیازی به اینهمه اسپم نیس .. دوستان میان میبینن کمک میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 درود دوست عزیز این مشکل قبلا بصورت کامل حل شده فقط باید یکمی زحمت بکشید و سرچ کنید خدمت شما این از تاپیکش استاد پژمان نیکروان سورسش رو هم آماده کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 در 10 ساعت قبل، 2roshke گفته است : درود دوست عزیز این مشکل قبلا بصورت کامل حل شده فقط باید یکمی زحمت بکشید و سرچ کنید خدمت شما این از تاپیکش استاد پژمان نیکروان سورسش رو هم آماده کردن ممنونم برادر خدا خیرت بده و متاسف هستم از این کاربر که همین سورس رو دقیقا apk رو به من داد و گفت فروشیه================= mrshirdel خدا از این جور افراد سوء استفاده کار نگذره انشالله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 بنده کار خاصی نکردم ، از مطالب انجمنمون استفاده کردم ، شما هم میتونستین به جای آپ کردن بی مورد تاپیک ، یک سرچی میزدین تا به نتیجه میرسید. به هرحال خوشحالم که تونستم کمکتون بکنم درضمن خواهشا اسم شخص رو ویرایش کنید و حذفش بکنید ، ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سلام همچین کاری بصورت معمولی نمیشه باید دسترسی ادمین به برنامه بدین یکسری کتابخونه و کد تو منیفست داره خواستید پی وی بگید براتون بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 ممنون برادر من پی وی خصوصیم غعال نیست لطفا در تلگرام پی وی بدید ممنون nagobekasi@ خیر ببینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 میشه یا بیایید تلگرام یا همینجا پیوست کنید ممنونتون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 برادر خبری نشد ازت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 mrsoft_mohammad@ شما پیام بدید رپورتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 دوست عزیز آنلاین نیستی که لطفا چیزی داری همینجا پیوست کن دوستانم ایتفاده کنند. ۴ ساعته تو تلگرام منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crypt3r 4 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 دوستان این بنده خدا تو تلگرام میگه میفروشم کدش رو کسی میتونه کمک کنه فروش هم موردی نداره فقط تو فروشگاه سایت باشه معتبر باشه آقای ایزدی یه نگاهی میکنی به این پست ما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
crypt3r 4
سلام دوستان من تکه کد قفل کردن صفحه گوشی رو میخوام که با دکمه پاور میزنن
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.