reza644 435 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سلام من تو یه اکتیویتی فرعی ExitApplication رو میدم میره به اکتیویتی پیشفرض چیکار کنم که نره اونجا؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ تو اکتیویتی پیش فرضت بیا و تو دستور کلیکت که میاد به این اکتیویتی که توش نوشتی exitapplication Activity.finish رو اضافه کن اینجوری Sub button1_click StartActivity("page1") Activity.finish End sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : تو اکتیویتی پیش فرضت بیا و تو دستور کلیکت که میاد به این اکتیویتی که توش نوشتی exitapplication Activity.finish رو اضافه کن اینجوری Sub button1_click StartActivity("page1") Activity.finish End sub از اکتویتی پیشفرض استفاده میشه اونطوری اگه عمل کنم به محض ورود خارج میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ استاد ببینین مثلا ما الان تو main هستیم ، داخل main یک باتن گذاشتیم که میره تو اکتیویتی بعدی (page1)و تو اکتیویتی page1 یک کلید تعریف کردین که اگه روش بزنین ، از برنامه خارج بشه ! درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : استاد ببینین مثلا ما الان تو main هستیم ، داخل main یک باتن گذاشتیم که میره تو اکتیویتی بعدی (page1)و تو اکتیویتی page1 یک کلید تعریف کردین که اگه روش بزنین ، از برنامه خارج بشه ! درسته؟ بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ ببین شما مثلا دو تا اکنیویتی داری توی اکتیویتی اول یک دکمه دارین که بره تو اکنیویتی دوم شما می گین برع تو PAGE1 و این اکتیویتی رو کامل ببنده تا دیگه بر نگرده تو این Sub button1_click StartActivity("page1") Activity.finish End sub و در اکتیویتی دوم exitapplication لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ البته این رو هم بگم که با این کار ، با کلید بک هم فکر کنم از برنامه خارج بشید ، واگه میخواید که با کلید back برگردید به اکتیویتی پیش فرض ، باید از کد زیر هم استفاده کنید Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = 4 Then StartActivity(activiti_pishfarz) End If Return False End Sub در 26 دقیقه قبل، reza644 گفته است : بله نتیجه داد ؟ اگر نداده ، باید صبر کنی از اساتید بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ در 25 دقیقه قبل، mostafa.kasiri گفته است : در 20 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : البته این رو هم بگم که با این کار ، با کلید بک هم فکر کنم از برنامه خارج بشید ، واگه میخواید که با کلید back برگردید به اکتیویتی پیش فرض ، باید از کد زیر هم استفاده کنید Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = 4 Then StartActivity(activiti_pishfarz) End If Return False End Sub نتیجه داد ؟ اگر نداده ، باید صبر کنی از اساتید بیاد نتیجه داد ولی با یه روش دیگه مرسی از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، reza644 گفته است : نتیجه داد ولی با یه روش دیگه مرسی از شما خب لطف کنید بگین با چه روشی تا ما هم اشکالاتمونو برطرف کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ بفرماییید عزیز کتابخانهM_ExitApp برای خروج از برنامه در اکتیویتی دلخواه - کتابخانه ها (Libraries) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام
من تو یه اکتیویتی فرعی ExitApplication رو میدم میره به اکتیویتی پیشفرض
چیکار کنم که نره اونجا؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.