momax360 15 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ سلام و درود من می خواستم بدونم چطوری میشه این منو مشویی رو ساخت سورس پلیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 49 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : با اجازه از آقا منصور اگه اسلاید منو میخواید ! فک کنم این بدردتون بخوره result این و ببینین ، اگه خوشتون اومد بگین تا سورسشو بدم خدمتتون ممنون همونی هست می خوام اگه میشه سوسش رو بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ خدمت شما slidmenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، 2roshke گفته است : خدمت شما slidmenu یک نگاهی به این بندازید از همون سرورس استفاده کردم mm256 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 26 دقیقه قبل، momax360 گفته است : یک نگاهی به این بندازید از همون سرورس استفاده کردم mm256 درود دوست عزیز زیاد کار سختی نیست ، بیاید و در قسمت دیزاینر اسکریپت ، تنظیمات دلخواهتون رو بدین ، درضمن در حالت ایستاده ( افقی ) خیلی زیباتر به نظر میرسه ، به هر حال اینم سورستون ، خدمت شما New folder لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، 2roshke گفته است : درود دوست عزیز زیاد کار سختی نیست ، بیاید و در قسمت دیزاینر اسکریپت ، تنظیمات دلخواهتون رو بدین ، درضمن در حالت ایستاده ( افقی ) خیلی زیباتر به نظر میرسه ، به هر حال اینم سورستون ، خدمت شما New folder وفتی اجرا میگیرم روی گوشیم از برنامه بیرون میره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ لطفا کدهاتون رو قرار بدین تا ببینیم ، من سورس خودتون رو ویرایش و تست کردم و واستون فرستادم، مشکلی هم نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : لطفا کدهاتون رو قرار بدین تا ببینیم ، من سورس خودتون رو ویرایش و تست کردم و واستون فرستادم، مشکلی هم نداشت همین سورسیه که شما فرستادید تا که باز میشه برنامه دوباره بسته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز بنده دوباره چک کردم ، مشکلی نیست اسکرین شات رو هم پیوست کردم . #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim ahn As AHNavigationDrawer Private pnl As Panel Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") slide End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub slide ahn.Initialize2("ahn",Activity,75%x,ahn.GRAVITY_RIGHT) ahn.NavigationPanel.Color = Colors.ARGB(150,236,239,241) ahn.NavigationPanel.LoadLayout("2") ' در این خط لایوتی که مربوط به اسلاید منو است را لود کنید pnl.Initialize("") ahn.ContentPanel.AddView(pnl,0,0,100%x,100%y) pnl.SendToBack pnl.LoadLayout("1") ' در این خط لایوت اصلی مربوط به این اکتیویتی را لود کنید pnl.Color = Colors.RGB(234,234,234) End Sub Sub Panelmenu_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) End Sub Sub ImageView1_Click ahn.OpenDrawer2(ahn.GRAVITY_RIGHT) End Sub Sub Button1_Click Dim b As PhoneIntents StartActivity(b.OpenBrowser("https://answercenter.ir/topic/17702-%D9%85%D9%86%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C/#comment-107001")) End Sub به جای pnl2 بنویس pnl لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، 2roshke گفته است : دوست عزیز بنده دوباره چک کردم ، مشکلی نیست اسکرین شات رو هم پیوست کردم . #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim ahn As AHNavigationDrawer Private pnl As Panel Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") slide End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub slide ahn.Initialize2("ahn",Activity,75%x,ahn.GRAVITY_RIGHT) ahn.NavigationPanel.Color = Colors.ARGB(150,236,239,241) ahn.NavigationPanel.LoadLayout("2") ' در این خط لایوتی که مربوط به اسلاید منو است را لود کنید pnl.Initialize("") ahn.ContentPanel.AddView(pnl,0,0,100%x,100%y) pnl.SendToBack pnl.LoadLayout("1") ' در این خط لایوت اصلی مربوط به این اکتیویتی را لود کنید pnl.Color = Colors.RGB(234,234,234) End Sub Sub Panelmenu_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) End Sub Sub ImageView1_Click ahn.OpenDrawer2(ahn.GRAVITY_RIGHT) End Sub Sub Button1_Click Dim b As PhoneIntents StartActivity(b.OpenBrowser("https://answercenter.ir/topic/17702-%D9%85%D9%86%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C/#comment-107001")) End Sub به جای pnl2 بنویس pnl رو شبیه ساز اجرا میشه اما روی تلفن اجرا نمیشه روی دو گوشی امتحان کردم سامسونگ و هاوایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ یعنی نرم افزار کلا اجرا نمیشه ؟ اگر عین کدها رو استفاده کردید ، فایل apk رو قرار بدین منم نصب کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : یعنی نرم افزار کلا اجرا نمیشه ؟ اگر عین کدها رو استفاده کردید ، فایل apk رو قرار بدین منم نصب کنم mm33 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ من خودمم از این کدها استفاده کردم و جواب هم گرفتم ، نمیدونم جریان چیه ، بازم کدهارو خودتون یه چکی بکنی ، اولین سورسی که واستون فرستادم رو ببینین بعد از اینکه کامپایل میکنین رو گوشی جواب میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : من خودمم از این کدها استفاده کردم و جواب هم گرفتم ، نمیدونم جریان چیه ، بازم کدهارو خودتون یه چکی بکنی ، اولین سورسی که واستون فرستادم رو ببینین بعد از اینکه کامپایل میکنین رو گوشی جواب میده همونه سورسه که شما فرستادید همون نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اون فایل newfolder. خودتون رو که دوباره یه تنظیم کوچولو کردم و بهتون فرستادم رو ببینین ، کاملا درسته و کار میکنه . باید صفحه رو چرخش بدی تا ببینی . mm33 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 36 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : اون فایل newfolder. خودتون رو که دوباره یه تنظیم کوچولو کردم و بهتون فرستادم رو ببینین ، کاملا درسته و کار میکنه . باید صفحه رو چرخش بدی تا ببینی . mm33 بازم ارور داد این ارور روی سامسونگ هست رو هاوایی میره بیرون از برنامه یکبار دیگه هم برای پخش انلاین فیلم هم اینجوری شد هر کار میکردم میپرید بیرون اخر هم مشکل از منفیست بود اتصال به اینترنت رو براش تعریف نکرده بودم اینم عکس از ارور سامسونگ درست شد ببخشید چی کار کردید که امد در 39 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : اون فایل newfolder. خودتون رو که دوباره یه تنظیم کوچولو کردم و بهتون فرستادم رو ببینین ، کاملا درسته و کار میکنه . باید صفحه رو چرخش بدی تا ببینی . mm33 در 40 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : اون فایل newfolder. خودتون رو که دوباره یه تنظیم کوچولو کردم و بهتون فرستادم رو ببینین ، کاملا درسته و کار میکنه . باید صفحه رو چرخش بدی تا ببینی . mm33 میشه سورس اصلاح شدش رو بفرستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 19 ساعت قبل، 2roshke گفته است : درود دوست عزیز زیاد کار سختی نیست ، بیاید و در قسمت دیزاینر اسکریپت ، تنظیمات دلخواهتون رو بدین ، درضمن در حالت ایستاده ( افقی ) خیلی زیباتر به نظر میرسه ، به هر حال اینم سورستون ، خدمت شما New folder دوست و سرور گرامی ، این سورس درسته و کار میکنه ، البته شایدم اشکال از منه ، به هر حال ایشالله از دوستان دیگمون کمکتون میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 21 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : دوست و سرور گرامی ، این سورس درسته و کار میکنه ، البته شایدم اشکال از منه ، به هر حال ایشالله از دوستان دیگمون کمکتون میکنن دو باره میپره بیرون دیگه سورس منو کشویی به غیر از این نمیشناسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
momax360 15 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، 2roshke گفته است : دوست و سرور گرامی ، این سورس درسته و کار میکنه ، البته شایدم اشکال از منه ، به هر حال ایشالله از دوستان دیگمون کمکتون میکنن دیگه سورسی سراغ ندار؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ ببینین این تاپیک به دردتون میخوره البته باید یکمی کوچولو تغییرش بدین ، بعد از ظهر هم اگه بتونم دوباره سورسش رو در اختیارتون میذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ بفرما ، فایل apk رو هم خدمتتون میذارم ، بنده هم رو گوشی تست کردم هم رو شبیه ساز mm33 slide menu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
momax360 15
سلام و درود
من می خواستم بدونم چطوری میشه این منو مشویی رو ساخت
سورس پلیز
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.