hami0 2 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سلام در برنامه صفحه وجود داره که وب ویو هست و متنش در حالت عادی قابل کپی شدن هست و من می خوام کپی شدن از وب ویو رو غیر فعال کنم . برای غیر فعال کردن از چه کدی باید استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اینو امتحان کن mWebView.setOnLongClickListener(new OnLongClickListener() { @Override public boolean onLongClick(View v) { return true; } }); mWebView.setLongClickable(false); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami0 2 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : امتحان کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اول کلیک طولانی رو فعال کن بعد چیزی برنگردون به شکل زیر webview.setLongClickable(true); webview.setOnLongClickListener(new OnLongClickListener() { @Override public boolean onLongClick(View v) { return true; } }); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami0 2 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ این مشکل پیش میاد ضمن اینکه وب ویو رو تو فرم 3 تعریف کردم و آیدی WebView روهم بهش دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ عزیز من شما فک کنم فقط کپی پیست کردی خوب معلومه کار نمیکنه شما وب ویو رو web معرفی کردین بعد کدی که من دادم رو webview رو به web نغییر ندادین معلومه که کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami0 2 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ ممنون و تشکر از کمک دوستان Gray Mind کمی کلافه بودم متوجه اشتباهم نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hami0 2
سلام
در برنامه صفحه وجود داره که وب ویو هست و متنش در حالت عادی قابل کپی شدن هست
و من می خوام کپی شدن از وب ویو رو غیر فعال کنم .
برای غیر فعال کردن از چه کدی باید استفاده کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.