sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سلام من در هنگام بازکردن سورس با چند ارور مثل این مواجه میشم: Failed to resolve: com.android.support:support-compat:24.2.1 لطفا کمک کنید تازه کار را با اندروید استودیو شروع کردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز شما که دیگه تازه وارد نیستین این موضوع هزار بار تکرار شده سرچ کنید ارور+اندروید+استودیو site:answercenter.ir - Căutare Google لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اول اینکه ببین چه نسخه بیلد تولزی رو سیستمت داری و بجای 24.2.1 ورژن بیلد تولزتو بذار دوم یه قاندیل شکن هات اسپات دانلود کن و روشن کن و sync رو بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ در 21 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : اول اینکه ببین چه نسخه بیلد تولزی رو سیستمت داری و بجای 24.2.1 ورژن بیلد تولزتو بذار دوم یه قاندیل شکن هات اسپات دانلود کن و روشن کن و sync رو بزن از بیلد تواز ۲۴.۰.۲ استفاده میکنم و نسخه جدیدتری ندارم در ضمن هیتلر شکن دارم ولی دکمه sync کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ منوی File گزینه ی synchronize لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : منوی File گزینه ی synchronize آیا باید نسخه جدید بیلد تولز رو نصب کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ در 23 دقیقه قبل، sajjadrastin گفته است : آیا باید نسخه جدید بیلد تولز رو نصب کنم؟ از قسمت پروژه ت برو قسمت Gradle script گزینه ی build.gradle{module:app} رو باز کن و قسمت buildToolsVersion "24.0.3" نسخه بیلد تولزتو وارد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام
من در هنگام بازکردن سورس با چند ارور مثل این مواجه میشم:
Failed to resolve: com.android.support:support-compat:24.2.1
لطفا کمک کنید
تازه کار را با اندروید استودیو شروع کردم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.