developersite 5 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سلام قبل ایجاد تاپیک جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم برای همین اینجا میپرسم چطوری میتونم پروژه اندرویدی ای که در ایکلیپس نوشتم رو در اندروید استودیو ایمپورت کنم؟ اگه میشه بطور خلاصه توضیح بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
developersite 5 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ ورژنی که نصب دارم 2.2.1 هستش و همچین گزینه ای نیست برام اگر راه دیگه ای بود بگید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در 7 ساعت قبل، developersite گفته است : سلام قبل ایجاد تاپیک جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم برای همین اینجا میپرسم چطوری میتونم پروژه اندرویدی ای که در ایکلیپس نوشتم رو در اندروید استودیو ایمپورت کنم؟ اگه میشه بطور خلاصه توضیح بدید ممنون سلام دوست من ، من در اندروید استودیو حرفه ای نیستم (یعنی اصلا بلد نیستم) شما وقتی اندروید استودیو رو باز میکنی یک صفحه میاد برات که گزینه های مختلفی داره (یکی از اون ها ایمپورت پروژه های اکلیپس به اندروید استودیو هست) به همین خوشمزگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
developersite 5
سلام
قبل ایجاد تاپیک جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم برای همین اینجا میپرسم
چطوری میتونم پروژه اندرویدی ای که در ایکلیپس نوشتم رو در اندروید استودیو ایمپورت کنم؟
اگه میشه بطور خلاصه توضیح بدید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.