مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام و خسته نباشید دارم خدمت دوستان عزیز بیسیک4اندروید نسخه 6.5 کامل شده آماده شده و در اختیار شما عزیزان قرار میگیره روش نصب به این صورته: بعد از دانلود باید محتویات پوشه رو به پوشه ی بیسیک4اندرویدی که الان نصب دارید انتقال بدید از بارز ترین امکانات جدید این نسخه میشه به موارد زیر اشاره کرد : 1- مرتب سازی خودکار کدها با زدن کلید های Alt + F امکان استفاده از فونت های آیکنی در دیزاینز : لیست تمامی امکانات اضافه شده از به زبان انگلیسی : چند تا از کاربردی ترین امکانات رو براتون ترچمه میکنم : Block autocomplete improved. It better handles nested blocks and also completes #If and #Region keywords. Manifest editor support for #Region blocks. Service can extend custom classes with the #Extends attribute. This makes it simpler to create libraries that extend services. A modified version of NotificationListener library is attached as an example. View.Padding property. Sets the distances between the view’s borders and the content. It can also be set in the designer. PhoneSensors.Accuracy and TimeStamp properties. Return the values of the current event. OkHttp v1.02 – Fixes an issue where headers were not available when the response status code was not 2xx. Application.Icon property – Returns the application icon as a bitmap. Jumping to a bookmark moves the bookmark to the center of the editor. Click and LongClick events are raised in a way that will not cause issues with Bluetooth keyboards. B4ABuilder – The output parameter supports passing the full path instead of just the APK name. Note that you need to quote the parameter like this if there is space in the path: B4ABuilder -task=Build "-output=C:\APK Folder\MyApp.apk" Bug fixes and other minor improvements. - قابلیت استفاده از Pading ! اندروید استودیو کارها خوب میدونن این Pading چقدر کاربردی هستش توی جاوا.... از طریق Pading میتونید از زوایای مختلف هر اندازه که بخواهید ابزارهاتون رو فاصله بدید - اضافه شدن نسخه فیکس شده OkHttp v1.02 - از طریق B4aBuilder هم میتونید مسیر فایل خروجی رو مشخص کنید این نسخه کرک شده هستش و نیاز به کرک کردن هم نداره... ! فقط به محض اجرا کردن اگه ازتون ایمیل خواست هر آدرسی که دوست داشتید وارد کنید. دانلود بیسیک4اندروید نسخه 6.5 (کامل) منبع : کوئیک لرن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ متاسفانه من وقتی این نسخه رو نصب کردم دیگه اصلا نمیتونم لایه هام رو ویرایش کنم و مرتب با ارور جاوا مواجه میشم به محض اینکه تویلایه ها چیزی رو تغییر میدم . پاکش کردم که نسخه قبلی رو نصب کنم اما همه سورس هام خراب شد . الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم !!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، mahfelsoft گفته است : متاسفانه من وقتی این نسخه رو نصب کردم دیگه اصلا نمیتونم لایه هام رو ویرایش کنم و مرتب با ارور جاوا مواجه میشم به محض اینکه تویلایه ها چیزی رو تغییر میدم . پاکش کردم که نسخه قبلی رو نصب کنم اما همه سورس هام خراب شد . الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم !!!!!!!!!!!!! خوب کلا پاک کنید و نسخه نصبیش که اومده رو بنصبید. این نسخه که گذاشته شده فقط باید کپی بشه تو پوشه بیسیک، شما اگه از این استفاده کردین حالا نسخه نصبی رو جایگزین کنید اگه بازم مشکل بود محل نصب رو تغییر بدین و اگه بازم بود دیگه نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi77rezai 6 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/10/15, 19:51:37، mahfelsoft گفته است : متاسفانه من وقتی این نسخه رو نصب کردم دیگه اصلا نمیتونم لایه هام رو ویرایش کنم و مرتب با ارور جاوا مواجه میشم به محض اینکه تویلایه ها چیزی رو تغییر میدم . پاکش کردم که نسخه قبلی رو نصب کنم اما همه سورس هام خراب شد . الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم !!!!!!!!!!!!! من هم همین مشکل برام پیش اومده متاسفانه اگه برنامه رو با همون لایه ها اجرا کنیم مشکل رفع میشه ؟ امتحان کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi77rezai 6 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ نمیخوام اسپم بدم ولی مشکل لایه های قبلی درست شد کافیه کامل نسخه ی قدیمی رو از رو سیستمتون حذف کنید بعد توی یه مسیر دیگه نصب کنید(نسخه جدید که با لایه ها مشکل داره ) بعد از داخل همون نسخه جدید سورس رو اجرا کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، mehdi77rezai گفته است : نمیخوام اسپم بدم ولی مشکل لایه های قبلی درست شد کافیه کامل نسخه ی قدیمی رو از رو سیستمتون حذف کنید بعد توی یه مسیر دیگه نصب کنید(نسخه جدید که با لایه ها مشکل داره ) بعد از داخل همون نسخه جدید سورس رو اجرا کنید . با نصب نسخه جدید بدجور دچار مشکل شدم . کلا برای لود لایه ها ارور میده . هر چی خواستم برنامه رو پاک کنم هم پاک نمیشد فایل آنیستال رو پیدا نمیکرد . واقعا اعصابم خورد شد . آخر مجبورم همش رو فورس دیلیت کنم و بعد برم برنامه رو توی درایو دیگه نصب کنم . حالا بحث لایه ها درست شده . اما برنامه هایی که با کلید دیباگ توی مارکت ها ارسال کردم دیگه نمیتونم بروز کنم چون امضاشون فرق کرده . رفتم فایل دیباگ نسخه قبل رو جایگزین کردم بازم دررست نشد . امضایی که با نسخه قبلی ساخته بودم دیگه توی نسخه جدید نمیاد . کلا واقعا پشیمونم که چرا نسخه جدید رو نصب کردم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، mahfelsoft گفته است : با نصب نسخه جدید بدجور دچار مشکل شدم . کلا برای لود لایه ها ارور میده . هر چی خواستم برنامه رو پاک کنم هم پاک نمیشد فایل آنیستال رو پیدا نمیکرد . واقعا اعصابم خورد شد . آخر مجبورم همش رو فورس دیلیت کنم و بعد برم برنامه رو توی درایو دیگه نصب کنم . حالا بحث لایه ها درست شده . اما برنامه هایی که با کلید دیباگ توی مارکت ها ارسال کردم دیگه نمیتونم بروز کنم چون امضاشون فرق کرده . رفتم فایل دیباگ نسخه قبل رو جایگزین کردم بازم دررست نشد . امضایی که با نسخه قبلی ساخته بودم دیگه توی نسخه جدید نمیاد . کلا واقعا پشیمونم که چرا نسخه جدید رو نصب کردم ... یه جورایی غیر ممکنه نشه با اون امضا توی نسخه ی جدید کار کرد ! اما خب باز هم میتونید نسخه قبلی خودتون رو نصب کنید که باهاش امضا رو ساخته بودید نسخه های مختلفش توی انجمن موجود هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi77rezai 6 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، mahfelsoft گفته است : با نصب نسخه جدید بدجور دچار مشکل شدم . کلا برای لود لایه ها ارور میده . هر چی خواستم برنامه رو پاک کنم هم پاک نمیشد فایل آنیستال رو پیدا نمیکرد . واقعا اعصابم خورد شد . آخر مجبورم همش رو فورس دیلیت کنم و بعد برم برنامه رو توی درایو دیگه نصب کنم . حالا بحث لایه ها درست شده . اما برنامه هایی که با کلید دیباگ توی مارکت ها ارسال کردم دیگه نمیتونم بروز کنم چون امضاشون فرق کرده . رفتم فایل دیباگ نسخه قبل رو جایگزین کردم بازم دررست نشد . امضایی که با نسخه قبلی ساخته بودم دیگه توی نسخه جدید نمیاد . کلا واقعا پشیمونم که چرا نسخه جدید رو نصب کردم ... منم این مشکل رو داشتم ولی دلیل اینکه جاوا مشکل میگیره اینه ک دو نسخه نصب شده و کمپایلر نمیتونه درست برنامه رو اجرا کنه اومدم از library بک آپ گرفتم هر دو نسخه رو حذف کردم نسخه ی جدیدش رو نصب کردم الان همه سورسام سالمن مشکلی نمیگیره بهشون در رابطه با امضا ، نمیشه امضای جدید براش بسازی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، mahfelsoft گفته است : با نصب نسخه جدید بدجور دچار مشکل شدم . کلا برای لود لایه ها ارور میده . هر چی خواستم برنامه رو پاک کنم هم پاک نمیشد فایل آنیستال رو پیدا نمیکرد . واقعا اعصابم خورد شد . آخر مجبورم همش رو فورس دیلیت کنم و بعد برم برنامه رو توی درایو دیگه نصب کنم . حالا بحث لایه ها درست شده . اما برنامه هایی که با کلید دیباگ توی مارکت ها ارسال کردم دیگه نمیتونم بروز کنم چون امضاشون فرق کرده . رفتم فایل دیباگ نسخه قبل رو جایگزین کردم بازم دررست نشد . امضایی که با نسخه قبلی ساخته بودم دیگه توی نسخه جدید نمیاد . کلا واقعا پشیمونم که چرا نسخه جدید رو نصب کردم ... سلام شما باید دیباگ کی نسخه ی 5.8 رو جایگزین کنید چون از نسخه ی 6 به بعد عوض شده دیگه به مشکلی بر نمیخورید. نسخه ی جدید خیلی خوب بوده برای من خصوصا بحث ایکون های متریال و ... مشکلی ندیدم دقت کنید به دلیل اضافه شدن pading به این نسخه نمیتونی از لایوت های اون در نسخه های پایین تر استفاده کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/04, 22:12:46، mehdi77rezai گفته است : منم این مشکل رو داشتم ولی دلیل اینکه جاوا مشکل میگیره اینه ک دو نسخه نصب شده و کمپایلر نمیتونه درست برنامه رو اجرا کنه اومدم از library بک آپ گرفتم هر دو نسخه رو حذف کردم نسخه ی جدیدش رو نصب کردم الان همه سورسام سالمن مشکلی نمیگیره بهشون در رابطه با امضا ، نمیشه امضای جدید براش بسازی؟ خیر نمیشه . چون توی مارکت ها با همون امضا برنامه ها منتشر کردم و با امضای جدید نمیشه برنامه رو آپدیت کرد به هیچ وجه ... در در 1395/11/05, 00:22:57، امین پوراباذری گفته است : سلام شما باید دیباگ کی نسخه ی 5.8 رو جایگزین کنید چون از نسخه ی 6 به بعد عوض شده دیگه به مشکلی بر نمیخورید. نسخه ی جدید خیلی خوب بوده برای من خصوصا بحث ایکون های متریال و ... مشکلی ندیدم دقت کنید به دلیل اضافه شدن pading به این نسخه نمیتونی از لایوت های اون در نسخه های پایین تر استفاده کنید . بله مشکل لی اوت که داشتم ... اما کلید دیباگ نسخه قبل رو هم جایگزین کردم به اون هم ایراد میگرفت ... خلاصه اینکه تمام برنامه هام در گرو امضان و نمیتونم آپدیتشون کنم .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ در 19 ساعت قبل، mahfelsoft گفته است : خیر نمیشه . چون توی مارکت ها با همون امضا برنامه ها منتشر کردم و با امضای جدید نمیشه برنامه رو آپدیت کرد به هیچ وجه ... بله مشکل لی اوت که داشتم ... اما کلید دیباگ نسخه قبل رو هم جایگزین کردم به اون هم ایراد میگرفت ... خلاصه اینکه تمام برنامه هام در گرو امضان و نمیتونم آپدیتشون کنم .. از بیسیک 5.8 به بعد کلید دیباگ عوض شده شما دقت کنید که کلید دیباگ 5.8 رو به طور صحیح با نسخه ای که الان دارید ازش استفاده میکنید جایگزین کنید کپی کنید در پوشه نصب بیسیک و در هنگام ریلیز گرفتن هم use debug key رو انتخاب کنید این مراحل انجام بدید و قبلا هم با کلید دیباگ برنامه داخل بازار گذاشته باشید میتونید برای برنامه اپدیت بدید . و مشکلی ندارید . بهرحال مشکل از سمت بازار نیست شما حتما در روند کار جایی رو دچار اشتباه میشید و یا اینکه اصلا برنامه هاتون رو با کلید دیباگ منتشر نکرده بودید از همون اول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.