Amral 83 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام برای نوتیفیکیشن برنامه ام از Custom Sound استفاده کنم (از توابع notification builder) اما برای این کار باید فایل صوتی رو داخل حافظه گوشی کپی کنم میخواستم ببینم چجوری میشه یک کاری کرد که فایل صوتی نوتیفیکشن داخل موزیک پلیر نشون داده نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ این فایل صوتی در dir internal ذخیره میشه ؟ اگه جوابش مثبته ، مگه فایلهای داخل دیراینترنال ، از طریق موزیک پلیر قابل رویته ؟ اگرم میخواین که فایل موزیک رو اینکریپت کنید ، البته اگه سوتی نداده باشم و منظورتونو فهمیده باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در 19 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : این فایل صوتی در dir internal ذخیره میشه ؟ اگه جوابش مثبته ، مگه فایلهای داخل دیراینترنال ، از طریق موزیک پلیر قابل رویته ؟ اگرم میخواین که فایل موزیک رو اینکریپت کنید ، البته اگه سوتی نداده باشم و منظورتونو فهمیده باشم نه منظورم داخل حافظه گوشی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amral 83
سلام دوستان
من میخوام برای نوتیفیکیشن برنامه ام از Custom Sound استفاده کنم (از توابع notification builder) اما برای این کار باید فایل صوتی رو داخل حافظه گوشی کپی کنم
میخواستم ببینم چجوری میشه یک کاری کرد که فایل صوتی نوتیفیکشن داخل موزیک پلیر نشون داده نشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.