reza salimi 6 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 سلام من تازه کارم میشه بگید مشکلش چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 کدهای اکتیویتی test2 رو بزارید این مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 در 12 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : کدهای اکتیویتی test2 رو بزارید این مشکلی نداره اکتیویتی خالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 این رو بعد از oncreate اضافه کنید دقت کنید حتما باید یک لایه بصری برای اکتیویتی وجود داشته باشه setContentView(R.layout.activity2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 در 13 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : این رو بعد از oncreate اضافه کنید دقت کنید حتما باید یک لایه بصری برای اکتیویتی وجود داشته باشه setContentView(R.layout.activity2) ممنون ولی حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 دوست عزیز شما چیزی ندارین که بخواد ارور بده دوتا اکتیویتی خالیه همش تو کدوم اکتیویتی ارور میده اصلا برنامه اجرا نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 18 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2016 در 29 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز شما چیزی ندارین که بخواد ارور بده دوتا اکتیویتی خالیه همش تو کدوم اکتیویتی ارور میده اصلا برنامه اجرا نمیشه؟ وقتی که روی باتن کلیک می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza salimi 6
سلام
من تازه کارم
میشه بگید مشکلش چیه؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.