reza salimi 6 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سلام من تازه کارم میشه بگید مشکلش چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ کدهای اکتیویتی test2 رو بزارید این مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : کدهای اکتیویتی test2 رو بزارید این مشکلی نداره اکتیویتی خالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ این رو بعد از oncreate اضافه کنید دقت کنید حتما باید یک لایه بصری برای اکتیویتی وجود داشته باشه setContentView(R.layout.activity2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : این رو بعد از oncreate اضافه کنید دقت کنید حتما باید یک لایه بصری برای اکتیویتی وجود داشته باشه setContentView(R.layout.activity2) ممنون ولی حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز شما چیزی ندارین که بخواد ارور بده دوتا اکتیویتی خالیه همش تو کدوم اکتیویتی ارور میده اصلا برنامه اجرا نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در 29 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز شما چیزی ندارین که بخواد ارور بده دوتا اکتیویتی خالیه همش تو کدوم اکتیویتی ارور میده اصلا برنامه اجرا نمیشه؟ وقتی که روی باتن کلیک می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza salimi 6
سلام
من تازه کارم
میشه بگید مشکلش چیه؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.