hosseinabdoli 4 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سلام کسی میدونه بهترین نسخه Microsoft SQL Server 2014 برای b4a کدومه منظورم اینه که استاندارد دان کنم یا وب رو یا( Business ) یا(Enterprise ) یا ( Developer ) یا ( Core) کدومو ممنون میشم زود بجوابید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ درود بنده با sql server روی بیسیک کار نکردم اصلا... شما اگر میخواهید با دیتابیس کار کنید برنامه ی NavicatPremium رو نصب کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اندروید تا جایی که بنده میدونم بیشتر با Sqlite رابطه برقرار میکنه انگار نیمه ی گمشده ی هم هستند :دی و همینجور که اقای ایزدی گفتند میتونید NavicatPremium استفاده کنید که توی انجمن موجود هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinabdoli 4 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از دوستان من برنامه ای ک میگفتینو دان کردم اما تتونستم باهاش کار کنم میگه باید به sqlکانکت شی ببخشید کسی هس ک آموزش برنامه ی NavicatPremium را داشته باشه ایا کسی هس بلد باشه؟؟؟؟ موندم ک چطور ی پایگاه داده همون دیتا بیس درس کنم ممنون میشم ک کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، hosseinabdoli گفته است : ممنون از دوستان من برنامه ای ک میگفتینو دان کردم اما تتونستم باهاش کار کنم میگه باید به sqlکانکت شی ببخشید کسی هس ک آموزش برنامه ی NavicatPremium را داشته باشه ایا کسی هس بلد باشه؟؟؟؟ موندم ک چطور ی پایگاه داده همون دیتا بیس درس کنم ممنون میشم ک کمکم کنید این آموزش رو ببینید توش کامل همه چیز توضیح داده شده : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، hosseinabdoli گفته است : سلام کسی میدونه بهترین نسخه Microsoft SQL Server 2014 برای b4a کدومه منظورم اینه که استاندارد دان کنم یا وب رو یا( Business ) یا(Enterprise ) یا ( Developer ) یا ( Core) کدومو ممنون میشم زود بجوابید دوست عزیز دیتابیس استاندارد اندورید و ای او اس sqlite هست شما هم باید این نوع دیتابیس رو بسازید . SQL Server برای اندورید نیست . از برنامه ای آقای ایزدی معرفی کردن استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinabdoli 4
سلام کسی میدونه بهترین نسخه Microsoft SQL Server 2014 برای b4a کدومه منظورم اینه که استاندارد دان کنم یا وب رو یا( Business ) یا(Enterprise ) یا ( Developer ) یا ( Core) کدومو ممنون میشم زود بجوابید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.