yasin41 16 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ دوستان کسی فیلم اموزشی یا سورس کد یا هرچی از لود کردن عکس تو دیتابیس رو داره؟ یا راه بهتری سراغ دارین واسه لود کردن عکس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز اگر با دیتابیس آشنایی کامل داشته باشید ، کدهارو خدمتتون ارسال کردم ، خودمم از این کدها استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته . فقط دقت بکنید که اطلاعات دیتابیستون رو درست وارد کنید . sub globals dim imageview1 as imageview dim sql1 as sql dim cur1 as cursor end sub sub activity_create (firt time as boolean) activity.loadlayout("layout1") if file.exists(file.dirInternal,"name.db")=false then file.copy(file.Dirassets,"name.db",file.dirinternal,"name.db") end if sql1.intialize(file.dirinternal,"name.db",false) cur1=sql1.execquery("select * from tbl1") Dim bit1 As Bitmap Cur1.Position = 0 Dim Buffer() As Byte Buffer = Cur1.GetBlob("picture") Dim InputStream1 As InputStream InputStream1.InitializeFromBytesArray(Buffer, 0, Buffer.Length) bit1.Initialize2(InputStream1) InputStream1.Close Cur1.Close ImageView1.Bitmap=bit1 فقط دقت کنید که نام دیتابیس من :name.db نام جدول من = tbl1 نلم فیلدی که عکسهامو داخلش ذخیره کردم : picture لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سلام یه راه دیگه هم هست که به نظرم خیلی بهتره کافیه اسم عکس ها رو تو دیتابیس بنویسید بعد عکسارو تو assets قرار بدید اینطوری فراخوانی کنید البته من از کتابخانه فراخوانی 1 استفاده کردم یکم فراخوانیش فرق داره Dim lpic As Label fara.FarakhaniMatn("tasvir4.db",ma.sql1,ma.cur,"SELECT * FROM gh where id=",gse.meghdar,lpic,"pic2") imageview1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,lpic.Text)) اگه از تعداد زیاد عکس استفاده میکنید برای کپی کردن اسم ها از Clipboard Magic برای افزایش سرعت استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasinshop 10 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ سلام . دوستان ببخشید من 30 تا عکس دارم که اگه بخوام همراه که اگه بخوام همراه برنامه باشه حجمش سورس خیلی بالا می ره . امکانش هست عکس ها رو آپلود کنم و بعد بیام توی برنامه بگم از آدرس فلان عکس رو دانلود کنم ؟ Dim job1 As HttpJob job1.Initialize ("job1",Me) job1.Download ("http://**/a1.jpg") من از این استفاده کردم ولی نمی دونم اگه بخوام هر 30 تا عکس رو تعریف کنم چطوری باید انجامش بدم و اینکه چطوری باید بگم این عکس ها رو گرفتی به ترتیب و پشت سر هم توی اسکرول ویو بچین برام !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، yasin41 گفته است : دوستان کسی فیلم اموزشی یا سورس کد یا هرچی از لود کردن عکس تو دیتابیس رو داره؟ یا راه بهتری سراغ دارین واسه لود کردن عکس؟ لازم نیست عکس رو تو خود دیتابیس لود کنید بلکه شما عکس رو داخل برنامه بزارید و فقط اسمشرو داخل دیتا بیس یا فایل مپ بزارید و استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ درود لود کردن عکس از dirAssets dim bit1 as bitmap bit1.intialize(file.dirassets,"imagename.png") اگه بلدین که عکس رو داخل دیتابیس قرار بدین ، کد لود کردنش به این صورت میشه Dim bit1 As Bitmap Cur1.Position = 0 Dim Buffer() As Byte Buffer = Cur1.GetBlob("picture") Dim InputStream1 As InputStream InputStream1.InitializeFromBytesArray(Buffer, 0, Buffer.Length) bit1.Initialize2(InputStream1) InputStream1.Close Cur1.Close ImageView1.Bitmap=bit1 و اگه آدرس عکس رو داخل فیلد دیتابیستون قرار دادین ، به این صورت cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * from tbl1") For i=0 To 10 cur1.Position=i If cur1.GetString("matn").EndsWith(".png") Then Dim img1 As ImageView img1.Initialize("") img1.Gravity=Gravity.FILL sv.Panel.AddView(img1,10,h,60%x,10%y) img1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,cur1.GetString("matn"))) اینها نثال بوددن ، جواب نگرفتین ، منتظر راهنمایی اساتید باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin41 16 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/29, 12:15:15، 2roshke گفته است : درود لود کردن عکس از dirAssets dim bit1 as bitmap bit1.intialize(file.dirassets,"imagename.png") اگه بلدین که عکس رو داخل دیتابیس قرار بدین ، کد لود کردنش به این صورت میشه Dim bit1 As Bitmap Cur1.Position = 0 Dim Buffer() As Byte Buffer = Cur1.GetBlob("picture") Dim InputStream1 As InputStream InputStream1.InitializeFromBytesArray(Buffer, 0, Buffer.Length) bit1.Initialize2(InputStream1) InputStream1.Close Cur1.Close ImageView1.Bitmap=bit1 و اگه آدرس عکس رو داخل فیلد دیتابیستون قرار دادین ، به این صورت cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * from tbl1") For i=0 To 10 cur1.Position=i If cur1.GetString("matn").EndsWith(".png") Then Dim img1 As ImageView img1.Initialize("") img1.Gravity=Gravity.FILL sv.Panel.AddView(img1,10,h,60%x,10%y) img1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,cur1.GetString("matn"))) اینها نثال بوددن ، جواب نگرفتین ، منتظر راهنمایی اساتید باشین خیلی ممنون دادش من تو برنامم یه لیبل و یه ایمیج ویو دارم که می خوام از دیتابیس فراخانیشون کنم متن فراخوانی میشه ولی عکس نه از کتابخونه فراخوانی استفاده کردم حالا نمی دونم چکار باید بکنم سورسو بزارم خودتون اصلاحش کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yasin41 16
دوستان کسی فیلم اموزشی یا سورس کد یا هرچی از لود کردن عکس تو دیتابیس رو داره؟
یا راه بهتری سراغ دارین واسه لود کردن عکس؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.