سلام. امروز خواستم یه کاری بکنم ولی هرکاری کردم نشد!! یه برنامه سوال و جواب طراحی کردم که تو قسمت آخر مجبورم که اکتویتی رو عوض کنم( به دلیل استفاده از دیتا بیس) حالا مشکلم اینجاست که واسه امتیاز دهی از دیتا بیس استفاده نکردم چون امتیاز ها ثبت نمیشن یعنی کاربر هر دفعه که بازی کنه امتیاز جدیدشو میبینه.
مشکلم اینجاست که امتیازات مرحله آخر تو اکتویتی اول نمیرن به اکتویتی دوم:
[size=3]Sub s10_3_Click[/size] [size=3] If s10_3 = Sender Then[/size] [size=3] ToastMessageShow("جواب درست بود",False)[/size] [size=3] rank_10.Text = rank_10.Text + Ranker[/size] [size=3] StartActivity(end1)[/size] [size=3] [color=#ff0000][font=arial black]rank_11.Text = rank_10.text[/font][/color][/size] [size=3] Activity.Finish[/size] [size=3] End If [/size] [size=3]End Sub [/size]
تو کد بالا گفتم که تو سوال دهم یا همون آخرمون اگه جواب درست بود کاربر بره اکتویتی بعدی و لیبل اون اکویتی رو با این اکتیوتی مساوی قرار بده. ولی نمیدونم چرا نمیشه و وقتی اکتیویتی دوم باز میشه لیبل خالیه. *نمیدونم*
سوال
vistamobile 1,700
سلام. امروز خواستم یه کاری بکنم ولی هرکاری کردم نشد!! یه برنامه سوال و جواب طراحی کردم که تو قسمت آخر مجبورم که اکتویتی رو عوض کنم( به دلیل استفاده از دیتا بیس) حالا مشکلم اینجاست که واسه امتیاز دهی از دیتا بیس استفاده نکردم چون امتیاز ها ثبت نمیشن یعنی کاربر هر دفعه که بازی کنه امتیاز جدیدشو میبینه.
مشکلم اینجاست که امتیازات مرحله آخر تو اکتویتی اول نمیرن به اکتویتی دوم:
[size=3]Sub s10_3_Click[/size]
[size=3] If s10_3 = Sender Then[/size]
[size=3] ToastMessageShow("جواب درست بود",False)[/size]
[size=3] rank_10.Text = rank_10.Text + Ranker[/size]
[size=3] StartActivity(end1)[/size]
[size=3] [color=#ff0000][font=arial black]rank_11.Text = rank_10.text[/font][/color][/size]
[size=3] Activity.Finish[/size]
[size=3] End If [/size]
[size=3]End Sub [/size]
تو کد بالا گفتم که تو سوال دهم یا همون آخرمون اگه جواب درست بود کاربر بره اکتویتی بعدی و لیبل اون اکویتی رو با این اکتیوتی مساوی قرار بده. ولی نمیدونم چرا نمیشه و وقتی اکتیویتی دوم باز میشه لیبل خالیه. *نمیدونم*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.