fileman 328 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ سلام من یک فایل php رو در هاست آپلود کردم ولی زمانی که آدرسش رو وارد میکنم این ارور رو میده: تمام مشخصات هاست رو هم توی فایل php ست کردم (سرور،یوزرنیم،پسورد،دیتابیس) مشکلش چیه آیا؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، fileman گفته است : سلام من یک فایل php رو در هاست آپلود کردم ولی زمانی که آدرسش رو وارد میکنم این ارور رو میده: تمام مشخصات هاست رو هم توی فایل php ست کردم (سرور،یوزرنیم،پسورد،دیتابیس) مشکلش چیه آیا؟! تو mysql یوزر به دیتابیس معرفی کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ آره دیگه ، تمام مشخصات هاست رو هم توی فایل php ست کردم (سرور،یوزرنیم،پسورد،دیتابیس) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ سلام یه یوزر mysql بسازید اطلاعات دقیقش رو هم ست کنید ممکنه که localhost نباشه و سرور نیم بخواد که باید از هاستینگ بگیرید نباید مشکلی داشته باشه، دقیق ست کنید درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.