devvv 168 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سلام عرض می کنم خدمت تمامی استادان عزیز من زبان بیسیک رو تقریبا خوب یاد دارم حالا رفتم توی جاوا و اندروید استودیو رو نصب کردم و در ایجاد پروژه به این ارور : بر خوردم. حالا خواهشمندم کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ درود اندروید استودیو رو باز کنید مسیر زیر رو طی کنید : File > Project Structure > SDK Location > JDK Location تیک مربوط به use embeded jdk رو بردارید Browse همون قسمت رو بزنید و مسیر نصب jdk رو بهش بدید... (مثل بیسیک نیست که باید آدرس فایل javac.exe رو بهش بدی) اینجا باید آدرس خود پوشه رو بدید مثلا: C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_25 حالا اوکی رو بزنید... حالا Gradle شروع به کار میکنه و مجدد بهتون یه خطای دیگه میده احتمالا به عنوان Unable to start the daemon process پروژه رو ببندید و پروژه ی جدیدی ایجاد کنید... اگر باز هم همین خطا رو داشتید این کار رو انجام بدید : از قسمت Project Section تب Gradle Scripts رو باز کنید و روی gradle.properties دوبار کلیک کنید حالا در صفحه ی سمت چپ که براتون اومده یک قسمت نوشته org.gradle.jvmargs .... رو به روش یه متن هستش احتمالا به این صورت: Xmax1546m فقط و فقط عدد 1546 رو به 768 تغییر بدید حالا توی نوار زرد رنگ باز شده در بالا گزینه Try again رو بزنید تا مجدد Gradle کارشو انجام بده تمام مراحل بالا رو قبلش یه قند شکن هم بزنید واسه اطمینان... نتیجه کار رو گزارش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سلام واییییییی ممنون دکمه تشکر بخدا کافی نبود استادی شما کاملا جواب داد نیاز به قند شکن هم نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سلام ببخشید ولی این ارور دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، صادق رمضانی گفته است : سلام ببخشید ولی این ارور دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟: برید داخل SDK Manager و تمامی فایل های موجود رو آپدیدت کن در اینجا نوشته که برید Android support repository رو از داخل پوشه Extras آپدیت کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ همینطور که دوست عزیزمون آقای @hawax324 گفتند باید از توی sdk manager برید و Android support repository رو install یا آپدیت کنید تاپیک رو قفل میکنم چون عنوان تاپیک حل شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
devvv 168
سلام عرض می کنم خدمت تمامی استادان عزیز
من زبان بیسیک رو تقریبا خوب یاد دارم
حالا رفتم توی جاوا و اندروید استودیو رو نصب کردم و در ایجاد پروژه به این ارور :
بر خوردم.
حالا خواهشمندم کمکم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.