taha1371 84 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سلام من میخوام این دوقسمت ار داخل برنامه حذف بشن باید چه کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ مهندس شما این رو توی OnCreate بزارید : requestWindowFeature(Window.FEATURE_NO_TITLE); this.getWindow().setFlags(WindowManager.LayoutParams.FLAG_FULLSCREEN,WindowManager.LayoutParams.FLAG_FULLSCREEN); کلا برنامتون فول اسکرین میشه ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سلام #Region Activity Attributes #FullScreen: true #IncludeTitle: false #End Region کد بالا را جایگزین کد های Region Activity Attributes کن (خط اول برنامت) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ استاد من برای استدیو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سلام از فول اسکرین اکتیویتی واسه برنامه ت استفاده کن تو اون اول که داری پروژتو ایجاد میکنی. یا اینکه توی styles.xml توی اون قسمت تم برنامه رو روی noActionBar قرار بدید. از حالت : <resources> <!-- Base application theme. --> <style name="AppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <!-- Customize your theme here. --> <item name="colorPrimary">@color/colorPrimary</item> <item name="colorPrimaryDark">@color/colorPrimaryDark</item> <item name="colorAccent">@color/colorAccent</item> </style> </resources> به حالت : <resources> <!-- Base application theme. --> <style name="AppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <!-- Customize your theme here. --> <item name="colorPrimary">@color/colorPrimary</item> <item name="colorPrimaryDark">@color/colorPrimaryDark</item> <item name="colorAccent">@color/colorAccent</item> </style> </resources> موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ دوست عزیز شما این سوال رو قبلا هم مطرح کردین و پاسخ عرض شد خدمتتون لطفا ا تاپیک با عناوین مختلف ایجاد نکنید!! توی oncreate بعداز setContentView این کد رو بزارید getSupportActionBar().hide(); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ من میخوام قسمت که ساعت هست پاک بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سوالتون واضح نبود من فکر کردم میخواین تولبار اکتیویتی رو حذف کنین شما میخواین تولبار سیستم رو حذف کنین اینکه خیلی ساده اس توی اندروید استودیو تو قسمتی که اکتیویتی جدید میسازی اونجا خودش به صورت پیش فرض FullScreenActivityهست یه دونه بسازین اونجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ این که رویه صفحه کلیک کنی دوباره میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من میخوام این دوقسمت ار داخل برنامه حذف بشن باید چه کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.