من طبق اموزشی که در انجمن بود جلو رفتم و کد ها رو هم انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه میشم فوری خارج میشه بدون هیچ ارروری
این هم کد های مورد استفاده:
Sub Globals
Private ScrollView1 As ScrollView
Private Button1 As Button
Private Panel1 As Panel
Dim curl As Cursor
Dim sql1 As SQL
Dim stop As Int = 3%y
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("4")
If File.Exists(File.DirInternal,"hendese.db") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"hendese.db",File.DirInternal,"hendese.db")
End If
sql1.Initialize(File.DirInternal,"hendese.db",False)
curl = sql1.ExecQuery("SELECT id, name FORM tbl")
For i = 0 To curl.RowCount-1
curl.Position = i
Dim p As Panel
p.Initialize("p")
ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y)
stop = stop + 35%y
p.LoadLayout("2")
Button1.Text = curl.GetString("name")
ScrollView1.Panel.Height = stop
Next
End Sub
من سه تا باتن ایجاد کردم که برای هر کدام یه کد تعریف کردم//مثلا برای باتن1 این مولتی پنل رو در یک اکتیویتی تعریف کردم.
دوتا لایوت ایجاد کردم به اسم های 2 و4 که در لایوت 2 یک باتن و یک پنل و در لایوت 4 اسکرول ویو ایجاد کردم.
یک فایل sql ایجاد کردم و اون رو در قسمت فایل ادد کردم و کتابخانه ی sql رو تیک زدم.
اما همون طور که در بالا گفتم وقتی بر روی باتن 1 کلیک میکنم که مولتی پنل های که ساختم رو ببینم فورا خارج میشه.
سوال
s.t.p 2
با سلام خدمت شما دوستان
من طبق اموزشی که در انجمن بود جلو رفتم و کد ها رو هم انجام دادم ولی وقتی وارد برنامه میشم فوری خارج میشه بدون هیچ ارروری
این هم کد های مورد استفاده:
Sub Globals Private ScrollView1 As ScrollView Private Button1 As Button Private Panel1 As Panel Dim curl As Cursor Dim sql1 As SQL Dim stop As Int = 3%y End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("4") If File.Exists(File.DirInternal,"hendese.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"hendese.db",File.DirInternal,"hendese.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"hendese.db",False) curl = sql1.ExecQuery("SELECT id, name FORM tbl") For i = 0 To curl.RowCount-1 curl.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) stop = stop + 35%y p.LoadLayout("2") Button1.Text = curl.GetString("name") ScrollView1.Panel.Height = stop Next End Sub
من سه تا باتن ایجاد کردم که برای هر کدام یه کد تعریف کردم//مثلا برای باتن1 این مولتی پنل رو در یک اکتیویتی تعریف کردم.
دوتا لایوت ایجاد کردم به اسم های 2 و4 که در لایوت 2 یک باتن و یک پنل و در لایوت 4 اسکرول ویو ایجاد کردم.
یک فایل sql ایجاد کردم و اون رو در قسمت فایل ادد کردم و کتابخانه ی sql رو تیک زدم.
اما همون طور که در بالا گفتم وقتی بر روی باتن 1 کلیک میکنم که مولتی پنل های که ساختم رو ببینم فورا خارج میشه.
پیشاپیش از پاسختون ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.