رفتن به مطلب
  • 0

مشکل با آپدیت برنامه ای که با دیتابیس کار میکنه

cloner01001

سوال

سلام دوستان خسته نباشید

من یه برنامه ساختم با دیتابیس حالا که میام تو دیتابیس تغییرات انجام میدم حتما باید packege name برنامه رو عوض کنم تا تغییرات تو نرم افزار نمایش داده باشه

خب الان مشکل من تو اینه که با اینکار نمیشه برنامه رو تو بازار آپدیت کرد و تو آپدیت باید اسم پکیج با اسم پکیج ورژن قبلی یکسان باشه

واسه حل این مشکل باید چیکار کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان

آقا برا منم اینجوری میشه میخوام یه تغییراتی تو دیتابیس اعمال کنم باید برم clear data کنم بعد اجرا کنم

این اذیتم میکنه

راه آسونتری وجود نداره؟

لینک ارسال

دوستان من از این گد استفاده میکنم ، چه تغییری توش بدم ؟

If File.Exists(File.DirInternal,"test.db")=False Then	File.copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirInternal,"test.db")
	End If

If SQL1.IsInitialized = False Then
	SQL1.Initialize(File.DirInternal,"test.db",True)
	End If

یک بار اون خط اول رو که نوشته File.Exists(File.DirInternal,"test.db") ، اسم test.db رو تغییر بده به jjj.db

یک بار برنامه رو اجرا کن ، دوباره اسم jjj.db رو تغییر بده به test.db

لینک ارسال

شما برای فرستادن برنامه به بازار باید ورژن کد رو تغییر بدی و یکی بهش اضافه کن و برای اپدیت دیتابیس هم باید توی توضیحات بنویسی حتما نسخه قبلی را حذف و نسخه جدید را نصب نمایید خودت هم همین کار رو باید بکنی هربار که روی دیتابیس تغییری ایجاد می کنی برنامه رو از روی شبیه ساز حذف کنی و بعد ران بگیری یا این که اسمش رو هر بار عوض کنی علتش‌رو هم دوستان گفتند راستی کد شما هیچ مشکلی نداره

لینک ارسال

درود

دوست عزیز این همه زحمت به خودت نده کد نویسی برنامه رو یکم پیش رفته کن .

به جای این که هی بیای نرم افزارتو آپدیت کنی بیا دتابیس جدید رو یک جا آپ لود کن ( حتما لینک دانلود باید مستقیم باشه) ، بعد بیا یک دکمه تو برنامت بذار که فایل جدید رو دانلود کنه ، قبلی رو حذف کنه و فایلل جدید رو ذخیره کنه .

با این کار فقط خرجش اینه که یه بار برنامه بسته و دوباره بازش شه یا میتونی پس از آپدیدت کاربر رو به یک اکتیویتی دیگه منتقل کنی و وقتی که برگشت مطالب جدید بهش نشون داده میشه

نکته ی مهم :

باید از سرویس هایی برای آپلود استفاده کنی که امکان جایگزینی فایل ها رو بدون تغییر لینک داشته باشن

من برای این کا از سایت rozup.ir استفاده میکنم

لینک ارسال

مشکل شما اینه که دستور

If File.exist

رو گذاشتی و وقتی برنامه رو رویه گوشی که قبلا اون برنامه رو نصب کردین ، نصب می کنین ، میبینه که دیتابیس وجود داره پس دیتابیس جدید رو کپی نمی کنه...

ربطی به Package Name نداره

لینک ارسال

دوست عزیز اینطور نیست.

دیتابیس ارتباطی به Pakage Name برنامه شما نداره.

اشکال کارتون از جایی دیگست

لینک ارسال

به نظرم مشکل از خود b4a که داری وگرنه در حالت عادی نباید هیچ مشکلی پیش بیاد

لینک ارسال

کاری به پکیج نام نداره دوست عزیز شما وقتی دارین برنامه رو تست میکنین رو امولاتور بعد کفتین دتابیس بیاد به کپی از بگیره خوب این دیگه برا همیشه میمونه

خوب حالا جواب شما هم معلومه دیگه

وقتی که دارید دوباره از برنامه ران میگیری اول برید فایل قبلی رو پاک کنید بعد ران بگیرید اینجور درستشه

اونی که شما انجام میدی داری اون امولاتور بیچاره رو میترکونی*زبونک*

موفق باشید

لینک ارسال

دوستان من از این گد استفاده میکنم ، چه تغییری توش بدم ؟

If File.Exists(File.DirInternal,"test.db")=False Then	File.copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirInternal,"test.db")
End If

If SQL1.IsInitialized = False Then
SQL1.Initialize(File.DirInternal,"test.db",True)
End If

لینک ارسال

یعنی چی تغییرات اعمال نمیشه ؟

من خودم یک برنامه رو واسه ی تست هزاران بار روی گوشی با یک پکیج تست کردم و تغییرات داده شده.اصلا موقع نصب وقتی بیاد ببنیه پکیج ها یکین میگه میخای برنامه رو Replace کنی.

مشکل از یه جای دیگس.

لینک ارسال

درود

دوست عزیز این همه زحمت به خودت نده کد نویسی برنامه رو یکم پیش رفته کن .

به جای این که هی بیای نرم افزارتو آپدیت کنی بیا دتابیس جدید رو یک جا آپ لود کن ( حتما لینک دانلود باید مستقیم باشه) ، بعد بیا یک دکمه تو برنامت بذار که فایل جدید رو دانلود کنه ، قبلی رو حذف کنه و فایلل جدید رو ذخیره کنه .

با این کار فقط خرجش اینه که یه بار برنامه بسته و دوباره بازش شه یا میتونی پس از آپدیدت کاربر رو به یک اکتیویتی دیگه منتقل کنی و وقتی که برگشت مطالب جدید بهش نشون داده میشه

نکته ی مهم :

باید از سرویس هایی برای آپلود استفاده کنی که امکان جایگزینی فایل ها رو بدون تغییر لینک داشته باشن

من برای این کا از سایت rozup.ir استفاده میکنم

سلام دوست عزیز 

من دقیقا دنبال این روش میگردم و مبتدی هستم 

در واقع الان میخام یاد بگیرم چه طور برنامه رو با دیتابیس آپدیت کنم 

الان برنامه من از یه دیتا بیس استفاده میکنه و اسم اون 1.db هست 

حالا میخام یه دیتا بیس با همین اسم داشته باشم روی یک سرور که البته پیشنهاد شما  rozup.ir  هست 

حالا من میام یه دیتا بیس با اطلاعات جدید ولی با همون اسم 1.db رو تو این سایت قرار میدم 

/////////////////

مشکل من اینجا شروع میشه 

که با چه کتابخونه و یا دستوری باید بگم هر بار برنامه باز شد و یا روی دکمه " آپدیت برنامه " کلیک شد برو داخل این آدرس " آدرس فایل آپلود شده جدید " و این فایل رو بگیر و جای گزین کن 

/////////////////

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید یا آموزشی رو برام قرار بدید که مطالعه کنم 

لینک ارسال

@@arastooms,

سلام

ببینید این روش غیر اصولی هستش که بخواییم یک دیتابیس رو آپلود کنیم و بعد بیاییم دانلود کنیم و توی برنامه استفاده کنیم.

ببینید شما دارید همین زحمت دانلود کردن رو می کشید خب بیایید از دیتابیس آنلاین استفاده کنید و راحت تر هم هستش.

توی فروشگاه فک کنم چنتا پکیج اموزشی در مورد دیتابیس انلاین وجود داره و میتونید استفاده کنید.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...